Părintele Calistrat, dezvăluiri incredibile despre infecția cu COVID-19. Ce a pățit după ce s-a tratat cu un cunoscut medicament: „Am luat ce iau țăranii”

Părintele Calistrat, dezvăluiri incredibile despre infecția cu COVID-19. Ce a pățit după ce s-a tratat cu un cunoscut medicament:
Părintele Calistrat, dezvăluiri incredibile despre infecția cu COVID-19. Ce a pățit după ce s-a tratat cu un cunoscut medicament: "Am luat ca orice țăran două..."

Părintele Calistrat de la Vlădiceni este unul dintre cei mai iubiți și apreciați din România. Prieten cu tehnologia, duhovnicul a devenit extrem de cunoscut prin intermediul materialelor religioase publicate pe rețelele de socializare și Youtube. Puțină lume știe, însă, prin ce momente grele a trecut părintele în ultima perioadă. Acesta a fost testat pozitiv cu COVID-19, fiind nevoie de internare și monitorizare în spital.

Cum au început simptomele

Părintele Calistrat a povestit care au fost primele simptome ale infcției cu COVID-19  și cum a reacționat când a început să se simtă rău. El a explicat în cadrul unei intervenții la Antena 3, la “Sinteza Zilei”, toate etapele prin care a trecut până la vindecare.
Primele simptome le-a resimțit la biserică, în timp ce se afla cu credincioșii. Acesta a început să tușească necontrolat, ceea ce l-a speriat.

Ajuns acasă, părintele Calistrat a luat un medicament pentru răceală, moment în care starea sa a început să se agraveze. În ciuda tuturor momentelor grele pe care le-a avut de întâmpinat, duhovnicul este mulțumit că nu a dezvoltat o formă gravă, așa cum povestesc alte persoane că au experimentat.

„Am stat duminică până la ora 3 cu oamenii, dar la predică am sesizat că am o tuse necontrolabilă. Am luat ca orice țăran 2 paracetamol cu ceai și am văzut că tusea se intensifică și am cerut părerea doctoriței de familie.

Doctorița mi-a spus să fac un test de COVID. La prima oră am aflat că este pozitiv, neavând simptomele astea de care se vorbește. Am avut o stare de tuse și am și început imediat să iau medicamente. Luni spre seară s-a oprit și tusea.

Nu am mai avut nicio problemă, am văzut tot felul de replici de genul „între viață și noapte”, astea erau povești nemuritoare. Mi-a spus doctorița de acolo că nu este voie cu telefonul dar am spus că am nevoie să mai dau câte un mesaj.

Le-am spus celor de acasă că sunt bine, am avut o stare perfect normală. Am stat în spital până la testul negativ, pentru a nu îl transmite cuiva”, a declarat acesta potrivit antena3.ro.

“Am fost printre primii care a avut telefon”

Părintele Calistrat este un duhovnic adaptat la condițiile societății actuale, în care tehnologia ocupă un loc important în viața noastră. Acesta mărturisește cu sinceritate că nu este împotriva tehnologiei, recunoscându-i utilitatea.

Cu toate acestea, el avertizează credincioșii să evite excesul și idolatrizarea acestor gadget-uri care par să pună stăpânire asupra vieții noastre.

„Nu am fost niciodată habotnic, nu este firea mea, am fost poate printre primii care au avut telefon mobil care era cât o cărămidă, niciodată nu m-am jenat. Nu sunt împotriva tehnologiei. M-am uitat și în spital ce bine e, imediat ce te-a pus la tomograf, știu ce medicament să-ți dea.

Trebuie să avem grijă ca și consumatorii de tehnologie, creatorii de tehnologie, să o stăpânească așa bine ca să nu se întoarcă împotriva noastră. Folosirea excesivă duce la epuizarea fizică, psihică, trupească, la consumul nervos. Aici trebuie să avem grijă”, a mai spus Părintele Calistrat la Antena 3.