Parfumul care îți definește personalitatea, în funcție de zodia în care te-ai născut

de: Sabina Anastasia
25 04. 2024

Vrei să-ți personalizezi cosmetica, însă nu știi ce parfum să alegi? Astrologia ar putea să te ajute din acest punct de vedere. Află mai jos ce tip de parfum ți se potrivește, în funcție de trăsăturile zodiei tale.

Ce parfum ți se potrivește, în funcție de zodie

Indiferent că iei fiecare decizie importantă în funcție de semnul tău astrologic sau citești horoscopul doar ca formă de relaxare, un lucru este cert: astrologia poate fi o resursă încântătoare de inspirație și creativitate când vine vorba despre alegerea ținutelor, a machiajului și nu numai.

Astrologia își poate spune cuvântul și când vine vorba despre alegerea notei de parfum care să te definească. Vrei să-ți personalizezi rutina de înfrumusețare și cosmetică, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut? Iată ce recomandări are experta Julia Zangrilli.

Ce note definesc cel mai bine nativii zodiacului

Berbec. Înfocat. Contrariant. Căutător de senzații tari. Pentru a-ți concentra stările, parfumul potrivit este cel cu note calde și picante, ceva piperat cu bază puternic masculină. Un parfum floral romantic, cu esență luxoasă, te va ajuta să te echilibrezi. AERIN Evening Rose poate fi o alegere potrivită.

Taur. Senzual. Decadent. Cultivator. Caută un parfum subtil și prețios, ceva violet, împământat cu o bază verde luxuriantă. Pentru a echilibra aromele, încearcă parfumuri profunde, misterioase, înăbușitoare, cu multă căldură. Julia Zangrilli îți recomandă Tocca Florence Eau de Parfum.

Gemeni. Insider. Influencer. Comunicator. Notele efervescente și răcoritoare, precum cognacul verde, cu o bază curată, lemnoasă te caracterizează. Optează pentru parfumuri exotice, înflăcărate, precum ylang ylang cu o bază de piele sau mosc. Îți recomandăm Le Labo Ylang 49.

Rac. Susținător. Vizionar. Pentru a-ți conserva toate trăsăturile într-un singur parfum, trebuie să alegi unul cald, de piele, cu bază confortabilă și curată. Echilibrează cu note reci de tămâie și o bază mai împământenită. Diptyque Eau Duelle poate fi o alegere potrivită.

Ce parfum să aleagă Leul, Fecioara sau Scorpionul

Leu. Nova Chakra poate fi parfumul ideal pentru tine, iată de ce! Ești creativ, expresionist și un lider natural. Cele mai potrivite note pentru tine sunt cele citrice luminoase, cum ar fi bergamotă, cu bază de mosc proaspăt și lemnos.

Fecioară. Perfecționist. Artizan. Vindecător. Fructele amare cu baze ascuțite, pământii, cum ar fi smochinul verde, sunt perfecte pentru a-ți concentra personalitatea într-o notă de parfum. Îți place să visezi, dar să fii și echilibrat. Alegerea potrivită ar putea fi Byredo Pulp.

Balanță. Creator de gusturi. Plin de pace. Avocat. Cele mai potrivite arome pentru tine sunt cele ale florilor romantice cu bază ușoară și totuși luxoasă. Parfumurile pe bază de trandafir ar putea fi potrivite say cele calde, picante, mai masculine. Julia Zangrilli îți recomandă Histoire de Perfumes 1899.

Scorpion. Seducător. Jocuri de putere. Mereu în căutarea adevărului. Acesta ești tu. Notele profunde și întunecate te caracterizează cel mai bine. Atelier Cologne Oud Saphir este o alegere potrivită pentru tine.

Aromele parfumurilor potrivite pentru aceste zodii

Săgetător. Aventurier. Nomad. Intelectual. Etat Libre d’Orange Vraie Blonde poate fi exact ce îți trebuie. Notele puternice, înflăcărate, împământate de o bază moscată sunt secretul tău.

Capricorn. Stăpân. Achizitor. Autoritate. Acestea sunt termenele care te definesc, astfel că experta citată îți recomandă să cauți un parfum rece, inspirat de tămâie, cu bază curată, împământată. Pot fi potrivite și note mai calde, de piele, cu bază ușoară, curată. Chanel Coco Noir poate fi o alegere ideală.

Vărsător. Inventator. Mobilizator. Filantropist. Gândește-te la apă, când vrei să alegi parfumul potrivit pentru tine. Julia Zangrilli îți recomandă Commodity Moss, cu bază verde și note citrice ușoare sau cu bază puternică, lemnoasă.

Pești. Artist. Filozof. Spiritualist. Caută parfumuri curate și cu o notă ce te trimite la senzația de visare pentru a-ți personaliza parfumul. Încearcă ceva verde, fructat, cu bază pământie. Noi îți recomandăm Kiehl’s Original Musk.