Panică uriașă la Lidl. Clienții și angajații au fost evacuați de două ori din magazin, ce s-a întâmplat

Panică uriașă la Lidl. Clienții și angajații au fost evacuați de două ori din magazin, ce s-a întâmplat
Au fost evacuați 50 de persoane din magazinul LIdl

Atunci când mergeți la cumpărături, deși sunt puține cazurile, vi s-a întâmpalt să simțiți un miros ciudat în magazine. Un astfel de caz sa întâmplat într-unul din magazinele Lidl din Franța ieri, pe 16 septembrie. Oficialii Lidl au declarat că totul s-ar fi datorat unui produs posibil stricat.

Magazin Lidl evacuat din cauza suspiciunii de vapori toxici

Ieri, pe 16 septembrie, oficialii unui magazin Lidl din Franța s-au confruntat cu o stiuație mai puțin obișnuită în magazinele lanțului german. Magazinul Lidl din Thouars, Franța, a fost evacuat de două ori în după-amiaza zilei de joi, 16 septembrie, din cauza mirosurilor neplăcute.

La începutul după-amiezii, angajații au raportat mirosul de gaz. Aproximativ cincizeci de persoane au fost evacuate, iar pompierii au verificat magazinul fără să detecteze nimic. Una din angajatele magazinului Lidl a declarat presei locale că mirosul a persistat, iar clienții reclamau faptul că-i ustură ochii.

„Mirosul a persistat, iar clienții ne-au spus că îi ustură ochii foarte tare.”, a declarat  Nathalie Grivault, angajată a magazinului Lidl din Thouars.

Un angajat a fost dus  la spital de urgență

Angajații magazinului Lidl din Thouars, Franța, spun că în jurul orei 17:30, ora locală, un casier a fost deosebit de afectat de mirosul persistent. Pompierii au examinat-o, au observat o scădere a tensiunii arteriale și au dus-o la spitalul Faye-l’Abbesse din localitate pentru examinări suplimentare.

În primă instanță au fost evacuați din magazinul din localitatea franceză 50 de persoane. Se pare că situația s-a repetat, de această dată, 26 de persoane au fost evacuate din magazin, inclusiv șase angajați. Autoritățile locale spun că au fost mobilizate o ambulanță, un camion de pompieri și o celulă mobilă de răspuns chimic.

Pompierii au efectuat recunoașterea și inspecțiile pentru a depista care este cauza mirosului de gaze din interiorul magazinului din Thouars. În cele din urmă, a fost detectată sursa la un coș de gunoi, situat lângă casieria magazinului. Situația s-a datorat unui produs folosit în magazin, care ar fi ajuns în cantități mari în acest gunoi, spun pompierii.

Comitetul de siguranță și igienă al Lidl va primi fișele tehnice ale produsului și va examina cauzele posibile ale incidentului. Potrivit unui angajat în acest coș de gunoi „erau doar produse alimentare aprobate”.

Oficialii Lidl spun că magazinul cu pricina a revenit la programul obișnuit, începând cu această dimineață. Aceiași reprezentanți au asigurat clienții, conform presei locale, că situația a fost remediată și că nu mai există niciun fel de miros toxic în magazin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI