Ozana Barabancea, vânată de concurență. „Nu aș da “Te cunosc de undeva” pentru nimic” Ce o ține legată de Antena 1 EXCLUSIV VIDEO

Ozana Barabancea, vânată de concurență. „Nu aș da “Te cunosc de undeva” pentru nimic” Ce o ține legată de Antena 1 EXCLUSIV VIDEO
Ce o ține încă pe Ozana Barabancea la ,,Te cunosc de undeva''?

Ozana Barabancea se simte bine în postura de jurat la celebrul show al transformărilor de la Antena 1. De-a lungul timpului, artista a fost ofertată de concurență, însă refuzul ei a fost ferm de fiecare dată. În exclusivitate pentru Playtech Știri, vedeta de la “Te cunosc de undeva” a dezvăluit motivele pentru care a spus „pas” ofertelor primite, alegând să rămână fidelă de 10 ani aceluiași post de televiziune.

Ozana Barabancea este vânată de concurență: de ce nu renunță la ,,Te cunosc de undeva”?

În urmă cu 10 ani, Antena 1 scotea pe piață un format nou, care a prins la public încă din primul sezon. Scaunele de la masa juriului erau ocupate, la acea vreme, de Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Andrei Aradits. La un moment dat, producătorii au schimbat componența juriului, dar au revenit rapid la formula inițială, care s-a dovedit a fi de succes.

În afară de actorul Andrei Aradits, care a părăsit emisiunea, cei trei jurați au rămas pe poziții. Ozana Barabancea a dat proba pentru acest rol la invitația fostei producătoare a emisiunii, Augusta Lazarov. Aceasta a pus ochii pe ea în urma unui spectacol și a invitat-o la casting. A convins și a rămas. Și iată că, până în prezent, nicio altă televiziune nu a convins-o să facă mutarea.

În exclusivitate pentru Playtech Știri, artista a dezvăluit motivele pentru care este “legată” de acest format TV. “Foarte multe oferte am primit, însă eu mă simt cel mai bine aici și nu aș da emisiunea asta pentru nimic în lume. Eu sunt omul potrivit la locul potrivit la timpul potrivit, fără pic de modestie”, ne-a mărturisit Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea: “Pe ecran dăm bine”

Solista susține că legătura profesională pe care o are cu ceilalți jurați este una bună. După plecarea lui Andrei Aradits, Ozana a ajuns colegă cu Cristi Iacob, actor pe care l-a admirat pe scena teatrelor. Pe Temișan îl știe de aproape două decenii, de când s-au întâlnit pe scena TNB, în “Chicago”, iar pe Andreea Bălan o știe de când îi era elevă și venea la lecții de canto:

“Suntem deja o echipă formată, o echipă frumoasă, cel puțin juriul, echipa din care eu fac parte de atâția ani. Ne potrivim, nu ne potrivim, pe ecran dăm bine. Se pare că da, oamenii vor să se uite la noi, suntem credibili și asta contează. Este o emisiune curată, o emisiune cu emoție, dar și cu umor, este un fenomen deja cunoscut.

Toți concurenții care au fost la “Te cunosc de undeva” își doresc să revină. Toți au avut o impresie bună și au rămas cu o amintire plăcută despre această emisiune”, a adăugat Ozana Barabancea.

Show-ul ”Te cunosc de undeva”, lider de audiență

Difuzat în fiecare sâmbătă seara, la Antena 1, show-ul transformărilor conduce în topul audiențelor. Pe lângă cele trei vedete care și-au păstrat scaunele de jurați, o altă figură constantă în emisiune este prezentatoarea TV, Alina Pușcaș.

În ultimele două sezoane, partenerul ei de prezentare a devenit Pepe, desemnat ca amfitrion după plecarea lui Cosmin Seleși.

După mai multe tentative de a părăsi formatul, acesta a ales să plece și să semneze, după o pauză de doi ani, cu Pro TV. Din 12 decembrie, Seleși revine pe micul ecran, cu emisiunea “Batem palma”.

Ce metode de relaxare are Ozana Barabancea

Fie că vorbim de muzică sau de televiziune, Ozana Barabancea este adepta lucrului bine făcut, indiferent de cât de încărcat este programul. Când ajunge acasă, vedeta își rezervă minute bune de relaxare care constau în:

“Baia cu sare de la Târgu-Ocna, masaj și crema cu hirudină. Hirudina este o substanță pe care doar lipitorile o au. Asta e tot”, a precizat ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe