Otilia și Andreea Tonciu s-au dezlănțuit la Survivor România 2022. Concurentul pe care dau vina pe eșecul Faimoșilor

Otilia și Andreea Tonciu s-au dezlănțuit la Survivor România 2022. Concurentul pe care dau vina pe eșecul Faimoșilor
Andreea Tonciu, Otilia Bilionera

Întrucât soarta le este hotărâtă în ediția de azi, fiind la votul publicului, Otilia și Andreea Tonciu au făcut front comun și s-au dezlănțuit la începutul ediției de azi de la Survivor România 2022. Cele două au găsit vinovatul principal pentru care viața lor în jungla din Republica Dominicană este una tot mai grea și, implicit, pentru eșecul echipei.

Otilia și Andreea Tonciu s-au dezlănțuit la Survivor România 2022

Otilia și Andreea Tonciu s-au împrieteni și se susțin reciproc, considerând că nu meritau să fie votate pentru eliminare. Otilia s-a dezlănțuit și s-a confesat Andreei Tonciu, într-o discuție:

„S-au pus deja cărțile pe față, mi-e frică. Nu știu dacă vom mai câștiga ceva așa, e foarte multă tensiune între noi. V-am demonstrat de la primul consiliu că grupul vesel a creat o bisericuță care ne ia pe toți la rând. Într-o parte se bărfește unul, în alta pe altul și tot așa.

Această echipa nu există. Din cauza lui Emil s-au creat numai grupuri, din prima zi. El a stricat echipa, o duce în jos. Bârfește cel mai mult și nu îmi place de el, sinceră să fiu”, a spus aceasta, după care a continuat:

„Rengle a zis aseară la consiliu că e de acord cu decizia Laurei ca să se curețe grupul. Adică noi trebuie să fim curățați pentru că nu suntem ca ei.
Andreea Tonciu, fiind în asentimentul Otiliei, a ținut să îl nominalizeze tot pe Emil Rengle ca fiind „capul răutăților” în echipa Faimoșilor.
„Vor să te facă să te cerți, dacă nu o faci, te întreabă de ce nu vorbești. Vrea ceartă, e tipul de om care e insuportabil”.

Cum s-au bârfit Faimoșii între ei? Replici acide

Andreea Tonciu și Otilia Bilionera au continuat replicile acide la adresa „grupului” format din Emil Rengle, CRBL, TJ Miles și Laurei Giurcanu. În concepția celor două Faimoase, Emil Rengle este cel care face „bisericulțele” și destramă, de fapt, echipa.

„Ori suntem uniți ori nu mai suntem? Noi stăm aici, ăia stau și vorbesc acolo. De aia m-am plictisit de când am venit aici. De aia plâng”, a zis Andreea Tonciu despre Emil Rengle.

„Robert Niță accidentat este mai valoros decât Andreea Tonciu întreagă”

„Robert Niță accidentat este mai valoros decât Andreea Tonciu întreagă. Prefer să rămână el, cel puțin mai făcea glume, și să plece ea”, a zis Laura Giurcanu.

„Eu nu știu cine este Otilia, încerc să îmi aduc aminte de pe drum, din avion, dar nu știu cine e”, a zic CRBL.

„Aseară, Andreea s-a pus lângă mine să dormim. Când mă ridicam să schimb poziția, mereu mă întreba dacă dorm. Dar stătea cu ochii închiși”, a zis Elena Chiriac.

„Râd ca niște vrăjitoare, mă scot din sărite. E râs rău, mie îmi place gluma. Dar să râdem împreună, nu unii de alții. Asta nu îmi place”, a zis  Emil Rengle.

Andreea Tonciu, atac și la adresa Elenei Chiriac

„Elena Chiriac nu știu dacă face parte dintr-un grup. Din prima zi, la 19 ani, a dormit lângă Zmărăndescu. Astea nu îmi plac, dar bine, așa gândesc eu. Poate sunt mai învechită” a zis Andreea Tonciu.

– Nu ai văzut că Laura doarme non-stop lângă TJ Miles? Eu i-am văzut – Tonciu

– Și ce, crezi că m-a votat pentru că am stat lângă el și e geloasă?”, a conchis și Otilia.
Cei care sunt nominalizați pentru votul publicului sunt: Robert Niță, Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. În această seară se va afla cine va părăsi competiție. Între timp, bârfele sunt la cote maxime în echipa Faimoșilor. În această seară urmează să se afle care dintre cei trei Faimoși nominalizați va părăsi competiția.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI