Orașul din România unde sunt cele mai multe femei singure. Îți găsești jumătatea, cu siguranță

de: Anca Lupescu
13 01. 2022

Un oraș din România stă cel mai bine la capitolul femei singure. Într-un top al orașelor cu cele mai multe femei singure, acesta ocupă primul loc. În urma unui sondaj, s-a aflat care este locul din România cu cele mai multe femei singure, descoperindu-se un procent enorm, însă nu se cunosc motivele acestei statistici. Cu toate acestea, cel mai probabil, bărbații ar trebui să împlinească niște standarde destul de înalte pentru a putea ieși cu o femeie din acest oraș.

Locul cel mai bun de locuit pentru un burlac în căutarea iubirii

Într-un top al orașelor cu cele mai multe femei singure, Sibiul se află în top trei, cu un procent de 44%. Celelalte două orașe sunt Râmnicu Vâlcea și Iași. Se știe deja că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, dar iată că nu mulți bărbați reușesc să se apropie de ele.

Multe dintre ele preferă să fie singure, decât în compania nepotrivită, conform unei cercetări sociologice,, care arată că cele trei orașe mai sus menționate au un procent de aproape jumătate dintre femei care nu au un partener.

În ce oraș sunt cele mai frumoase femei

Și nu este nimic în neregulă cu acest lucru. Organizația Bărbaților din România – Bergenbier a făcut un sondaj în care dezvăluie că Râmnicu Vâlcea, Iași și Sibiu sunt orașele cu cele mai multe femei singure, așadar, aici ar trebui bărbații să își încerce norocul, spun cei de la organizație.

Cercetarea ar fi urmărit, de fapt, găsirea celor mai bune locuri pentru un stil de viață care să includă oportunătți pentru bărbați, de la domnișoare singure, locuri de pescuit, spații verzi sau baze sportive.

11 orașe au făcut parte din sondaj și conform lui, în București – Ilfov se găsesc cele mai multe spații de pescuit, urmat de Cluj și Iași.

Se pare că bărbații care au răspuns la o parte a studiului cred că cele mai frumoase femei se găsesc în București, urmat de Iași și Cluj. Însă, cu siguranță studiu nu are nicio relevanță, având în vedere delicatețea și subiectivismul subiectului.