Oraşul din România în care s-au rezervat cele mai multe cazări pentru 1 Decembrie. Românii au scos bani frumoşi din buzunar pentru Ziua Naţională

Oraşul din România în care s-au rezervat cele mai multe cazări pentru 1 Decembrie. Românii au scos bani frumoşi din buzunar pentru Ziua Naţională
Unde și-au rezervat românii cazare pentru 1 Decembrie?

Ne aflăm într-o perioadă plină de scumpiri, dar cu toate astea unii români și-au pus la bătaie economiile pentru a se distra. Majoritatea cazărilor dintr-un oraș din România au fost rezervate deja pentru 1 Decembrie. Turiștii români au ales să scoată chiar și acum sume frumoase din buzunare doar pentru o destinație deosebită. Iată unde se vor distra aceștia de Ziua Națională a României!

În ce oraș petrec românii de Ziua Națională: au fost rezervate deja cazări

Traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic. Mulți români abia mai țin pasul cu cheltuielile, dar cu toate astea câțiva și-au pus la bătaie bugetul pentru o distracție ca la carte de Ziua Națională a României. Turiștii români au plătit în medie 410 lei pe noapte pe cazarea dintr-un oraș special.

Majoritatea s-au decis să își vor petrece zilele libere în țară în marile orașe unde se vor organiza diverse evenimente și festivități cu ocazia Zilei României. Specialiștii au susținut că stațiunile montane sunt și ele la mare căutare și în acest an pentru minivacanța de 1 Decembrie.

În mod normal zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie sunt libere, dar Guvernul a anunțat că și ziua de vineri, 2 decembrie, va fi liberă pentru bugetari și pentru cei care lucrează în mediul privat. Un număr mare dintre cetățeni au profitat de libere primite și și-au luat un mic concediu. Experții au subliniat că mulți au ales să își ia cazări în Brașov.

În timpul acesta, alții au ales Valea Prahovei sau Predealul. Cele mai căutate zone au fost marile orașe (cu 54% din numărul total al rezervărilor), muntele (cu 22% din numărul total al rezervărilor), stațiunile balneare (cu 11% din numărul total al rezervărilor), plus alte destinații (sate și localități pitorești, cu 11% din numărul total al rezervărilor).

Ce caută românii?

În topul celor mai populare orașe se află: Brașov, Sibiu, Predeal, București , Cluj-Napoca.

„Pentru Travelminit, minivacanța de 1 Decembrie este doar apogeul unei perioade foarte frumoase, dar și foarte aglomerate, în care am reușit să le oferim turiștilor sejururi la prețuri accesibile și experiențe de vacanță pliate pe nevoile și dorințele lor.

Tocmai ce am încheiat cu succes campania de Black Friday pe promotii.travelminit.ro, am crescut vânzările cu 45% comparativ cu 2021, iar acum ne pregătim pentru o perioadă și mai faină, cea a sărbătorilor de iarnă, pentru care lucrăm deja la numeroase oferte la cazări din toată România, cu reduceri semnificative, pachete promoționale ce pot fi transformate în cadoul de Crăciun perfect pentru cei dragi”, spune Rita Szilveszter – Marketing Manager Travelminit.

Urmăriți Playtech.ro și pe