Oraşul din România cu un târg de Crăciun ca în poveşti. E mai puţin cunoscut, deloc aglomerat, dar cu peisaje de neratat

Oraşul din România cu un târg de Crăciun ca în poveşti. E mai puţin cunoscut, deloc aglomerat, dar cu peisaje de neratat
Orasul din Romania cu un targ de Craciun ca in povesti

La sfârșitul lunii noiembrie, cele mai mari orașe de la noi din țară își deschid porțile către cele mai colorate, luminate și frumoase târguri de Crăciun din România. Pe lângă cele vestite din București, Craiova și Sibiu, care este localitatea cu cel mai inedit târg de sărbători. Probabil că nu ai fi ghicit că este vorba despre zona estică.

În Piatra Neamț se organizează un târg de Crăciun ca în povești

Pe lângă Craiova, Sibiu, Brașov și București, urmează rândul orașului Piatra Neamț pentru a organiza cel mai spectaculos târg de Crăciun.

Primarul localității, Andrei Carabelea, ar fi hotărât să organizeze propriul târg de Crăciun, ce se va numi „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului”, în Parcul Tineretului. Costurile realizării acestui proiect se ridică până la suma de 600.000 de lei.

„Caracterul inedit al petrecerii împreună a Sărbătorilor de iarnă 2022-2023 îl reprezintă perioada de 30 de zile dedicată acestora dar și partenerul care se va alătura

municipiului Piatra-Neamț în demersul de a bucura comunitatea locală și oaspeții orașului Piatra-Neamț la sfârșit de 2022 început de 2023, Camera de Comerț și industrie Neamț.” – notează referatul de aprobare al proiectului inițiat de primarul Carabelea.

Citește și Oraşul din România cu cel mai frumos târg de Crăciun. Nu, nu este Sibiu. Mulţi nu au mers niciodată aici

Cum va arăta Târgul de Crăciun din Piatra Neamț

Potrivit informațiilor celor de la Știri Neamț, foișorul din Parcul Tineretului va fi transformat într-un spațiu destinat întâlnirii copiilor cu Moș Crăciun de tipul „Căsuța lui Moș Crăciun” cu butaforie și ornamente specifice Sărbătorilor de iarnă.

Atât cei mici, cât și cei mari se vor bucura de prezența animatorilor și spiridușilor care îl însoțesc an de an pe Moș Crăciun și vor fi invitați să participe la activități interactive.

În perimetrul târgului de Crăciun, organizatorii vor amplasa un tunel de lumini și figurine luminoase tematice și șapte căsuțe unde se vor comercializa diverse produse tradiționale. Nu vor lipsi, desigur, bradul de Crăciun de mari dimensiuni și scena pe care se vor desfășura programele artistice.

Citește și Cât costă un pahar de vin fiert și o ciocolată caldă la Târgul de Crăciun din București. Prețurile sunt foarte mari

Urmăriți Playtech.ro și pe