Ora la care este bine să bagi rufele la maşina de spălat. Aşa vei consuma mai puţin curent

Ora la care este bine să bagi rufele la maşina de spălat. Aşa vei consuma mai puţin curent
La ce oră este bine să bagi mașina de spălat? Consumi mai puțin în modul acesta

La ce oră este bine să bagi la spălat? Mulți nu știu că acest detaliu te ajută să consumi mai puțin curent. În ce perioadă a zilei este mai bine să te ocupi de hainele murdare?

Când e timpul perfect să bagi rufele la spălat: vei consuma mai puțin curent

O mașină de spălat dacă are și setarea de uscare consumă destul de mult. Cum zilele acestea majoritatea doresc să fie mai atenți cu banii de facturi și să consume atât cât își pot permite, încearcă diverse trucuri pentru a scădea din cheltuieli. Desigur că nici consumul în zadar nu este deloc benefic pentru nimeni.

Există câteva sfaturi ce pot fi utile pentru toată lumea pentru economisirea energiei, mai ales atunci când e ziua destinată spălării hainelor murdare. Mulți dintre oameni își fac planul pe o săptămână și decid când este potrivită o astfel de zi pentru a băga mai multe ture de rufe și astfel pentru a scăpa de grijă pentru o perioadă.

Mulți furnizori de energie percep tarife mai mari în perioadele de vârf sau perioadele cu cerere mare de energie. Ora de vârf este diferită în funcție de perioada anului în care te afli pentru că tocmai obiceiurile generale de consum sunt și ele variate.

În lunile calde cel mai bun moment pentru spălatul rufelor este dimineața pentru că majoritatea tind să folosească energie după-amiaza pentru a combate creșterea temperaturii.

Orele potrivite

Ora de vârf pentru iarnă este mai devreme pentru că oamenii încearcă să-și încălzească locuințele chiar înainte de a se trezi. Poți aștepta să bagi la mașină înainte de orele 16:00 sau după orele 19:00. Acest lucru te va face să economisești bani, dar te ajută și să creezi căldură care să îți încălzească locuința.

De asemenea, un alt truc util este să speli cu apă rece sau utilizarea aparatului în setarea ‘eco warm’ care este una din cele mai simple modalități de a economisi bani atunci când vrei să speli rufe.

De ce? Pentru că spălarea cu apă rece permite să eviți utilizarea încălzitorului de apă, încălzitor ce aduce un plus de consum din cauza procedeului mai amplu. Mai mult decât atât, e bine să ai în vedere ca turele de spălat să fie complete și ca mașina să fie plină.

Cu cât vei spăla cu sarcini mai mici și de mai multe ori cu atât vei consuma mai multă energie. Asigură-te că pui mașina întreagă și nu o lași niciodată mai mare de trei sferturi, arată paylesspower.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI