OMS dă un avertisment crunt. Ce se întâmplă cu vaccinurile, inclusiv în România

Avertisment OMS: Ce se întâmplă cu vaccinurile anti COVID-19, inclusiv în România

OMS avertizează că lumea este în pragul unui ”eșec moral catastrofal” al distribuției vaccinurilor anti COVID-19. „Este autodistructiv!”

OMS, avertisment crunt. Bătaia pe dozele de vaccin va aduce eșecul

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a cerut luni tuturor țărilor și producătorilor să repartizeze mai echitabil dozele de vaccin împotriva COVID-19, altminteri se va declanșa eșecul. De altfel, perspectivele unei distribuții echitabile sunt ”în pericol grav”, subliniază acesta, înainte de începerea schemei OMS de repartizare a serurilor, care va începe luna viitoare.

Oficialul a dat exemplu de inegalitate faptul că peste 39 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în 49 de țări bogate, în timp ce într-o țară săracă s-au injectat numai 25 de doze. Tedros a constatat că anul trecut au fost semnate 44 de contracte bilaterale de achiziție a vaccinului împotriva noului coronavirus, iar anul acesta cel puțin încă 12.

„Nu numai că această abordare de eu primul îi lasă pe cei mai săraci și mai vulnerabili oameni din lume într-o situație de risc, este și autodistructiv”, apreciază șeful OMS.

„În ultimă instanță, aceste acțiuni nu vor face altceva decât să prelungească pandemia”, completează el, în deschierea ședinței anuale a consiliului de conducere al organizației, prin videoconferință.

„Asta ar putea întârzia livrările COVAX (n.r. schema OMS de repartizare a vaccinurilor) şi crea exact scenariul pentru evitarea căruia a fost creat COVAX, cu stocare, cu o piaţă haotică, cu o reacţie necoordonată şi cu o perturbare economică şi socială continuă”, concluzionează acesta.

Dr. Ofelia Lugojan Ghenciu, despre vaccinare

„Opinia este a unui doctor pediatru, care are 34 de ani de practică medicală în spate, nu doar în oraș, ci și în punctele fierbinți. Ar trebui să fiu foarte sinceră și această sinceritate pleacă de la problemele pe care le ai tu, ca homeopat, în care la tine apar doar consecințele vaccinării. Cred că vaccinarea este extrem de profitabilă pentru companiile farmaceutice care o produc, dar este extrem de dăunătoare pentru cei care o primesc, pentru că în ultimii ani s-a dovedit că rolul vaccinării în oncogeneză (n.r. proces de formare a unei tumori) și că produce mutații genetice.

Autismul este în floare și acest lucru îl pot înțelege doar părinții al căror copii sunt victime ale vaccinării. Ceea ce spun nu este doar o opinie, ci cercetări pe care le fac medicii alopați, sunt cercetările pe care le fac biologii și, din anii 70 încoace, mai cu seamă în Elveția, au dovedit rolul oncogenetic al vaccinării și au dovedit că vaccinul acționează la nivel de ADN. Modificările apar la nivel de ADN al genomului uman. Repet, atunci când astea sunt dovezile științifice, nu se poate să stai placid și că spui ce bune sunt vaccinările. Dacă ne uităm sincer la sănătatea populației în ultimii 30 de ani, ea nu s-a îmbunătățit, ci s-a degradat”, a declarat medicul primar pediatru-homeopat într-un interviu pentru Televiziunea Medicală. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI