Olivia Steer și-a anunțat retragerea de pe internet. De ce nu a mai angajat-o nimeni pe soția lui Andi Moisescu

de: Sabina Anastasia
31 12. 2023

Partenera lui Andi Moisescu, Olivia Steer, a anunțat vineri, 29 decembrie, într-o postare pe Facebook, retragerea de pe internet. Soția juratului Românii au Talent a explicat că opiniile sale „constituționale nepopulare” au deranjat. A vorbit chiar și despre motivul pentru care nimeni n-a mai angajat-o.

Olivia Steer și criticile primite de-a lungul anilor

Olivia Steer are o prezență publică controversată. De-a lungul timpului, a vorbit pe platformele sociale despre diverse subiecte sensibile, ce au stârnit furori printre români. A abordat teme ce au ținut de nutriție, de zona medicală, de vaccin și multe altele.

În ultimii 8 ani de zile, partenera de viață a lui Andi Moisescu a fost foarte activă pe platformele sociale, unde a împărtășit informații ce au fost preluate de unii, distribuite, dar și des comentate. S-a ales nu de puține ori cu critici din cauza temelor pe care le-a abordat.

Citește și: Lucian Mîndruță, mesaj ironic către Olivia Steer. Cei doi erau prieteni în urmă cu mai mulți ani

Motivul pentru care nimeni nu a vrut să o angajeze

8 ani – o viață de om, pentru Olivia Steer, în care, potrivit spuselor sale, s-a străduit să facă bine, nu rău. A explicat că nu a fost monetizată, nici capitalizată, n-a făcut colectă publică, n-a primit sponsorizări, donații, nimic, de la nimeni. Ba chiar și-a pierdut și locul de muncă.

În cea mai recentă postare de pe rețelele sociale, partenera de viață a lui Andi Moisescu a explicat chiar și motivul pentru care nimeni nu a mai vrut să o angajeze: „Că cine ar vrea să se lege la cap cu o conspiraționistă, o negaționistă, o teroristă?”.

Citește și: Olivia Steer a uimit din nou! Ce a spus despre dârele de fum lăsate de avioane: ‘Substanțe care au un scop precis’

Și-a anunțat retragerea de pe internet

În mesajul în care și-a anunțat retragerea de pe internet, Olivia Steer a explicat că s-a obișnuit să fie huiduită, linșată, bîrfită, amenințată, pentru vina de a avea „opinii constituționale nepopulare și tupeul monumental de a le exprima liber”.

„Azi, închei capitolul jurnalismului de social-media (așa e cînd ești liber si independent, poți închide taraba cînd ai tu chef, nu răspunzi la telefoane și comenzi), nu pentru că mi s-ar fi înmuiat genunchii, ci pentru că am spus cam tot ce aveam de spus și vreau să mai și trăiesc. Am vise frumoase (cine ar fi crezut, nu?!) și m-am apucat deja să lucrez la ele”, a notat Olivia Steer, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

Partenera de viață a lui Andi Moisescu a precizat că va mai intra pe conturile socale pentru a posta fotografii cu pisici, pentru a da un bună-dmineața, când va avea răgaz.