Obiectul pe care trebuie să îl ai în casa ta. Aduce mult noroc și înțelepciune, în ce loc trebuie așezat

Obiectul pe care trebuie să îl ai în casa ta. Aduce mult noroc și înțelepciune, în ce loc trebuie așezat
Obiectul pe care trebuie sa il ai in casa ta. Aduce mult noroc si intelepciune, in ce loc trebuie asezat

Te-ai întrebat vreodată care sunt obiectele pe care trebuie să le ai musai, la tine în casă, pentru a atrage norocul și bunăstarea? Ei bine, experții în Feng Shui îți împărtășesc din înțelepciunea lor și îți spun care este cel mai important obiect care trebuie să troneze pe masa ta din sufragerie sau pe noptiera din dormitor.

Ce obiect aduce noroc în casă

Cuvintele chinezești „feng” și „shui” se traduc prin „vânt” și, respectiv, „apă.” Acest concept derivă dintr-o poezie antică care vorbește despre viața umană conectată la mediul înconjurător.

În cultura asiatică, această filozofie se numește Tao, care se traduce prin „calea”. Taoismul este calea naturii, iar toate principiile de bază ale feng shui reflectă natura. Aruncă o privire la principiile esențiale ale feng shui: comanda poziție, bagua și cele cinci elemente.

Arta Feng Shui îți arată cum să fii în armonie deplină cu natura, energiile și vibrațiile pozitive. Adepții acestei culturi sunt de părere că anumite elemente îți aduc noroc, belșug și prosperitate. Este vorba de reprezentarea elefantului.

Fie că vorbim de statuete, fotografii, picturi sau animale de pluș în formă de elefant, acest animal nobil este considerat sacru în arta asiatică. E demn de reținut faptul că Ganesha, zeul indian al începuturilor, este înfățișat având un cap de elefant.

Ce reprezintă elefantul în cele mai cunoscute culturi ale lumii

Deși poate părea inedit, în foarte multe culturi, elefanții simbolizează norocul, puterea, înțelepciunea și fertilitatea. Din acest motiv, foarte multe persoane cumpără statuete sau portrete ale elefanților, pe care le pun în sufragerie, în holul de la intrare sau chiar și în birou.

Potrivit celor de la clickpentrufemei.ro, dacă alegi să pui elefantul lângă ușa de la intrare, în interior, acest lucru poate însemna doar două lucruri:

  • statueta elefant din foaier, cu fața în partea opusă a ușii, îți va aduce mult noroc și belșug.
  • elefantul cu fața spre ușă protejează casa, păzește casa de orice energie negativă s-ar putea abate asupra ei.

De asemenea, pe lângă faptul că statuetele cu elefanți alungă energiile negative și ghinionul din casa ta, ele sunt extraordinar de ochioase și dau un plus de eleganță designului tău interior.

Figurinele și statuetele din elefant se confecționează, de obicei, din materiale rezistente precum alamă sau bronz. Ele pot arăta foarte bine și în camera de zi, lângă bibliotecă.