Obiectul pe care să nu-l ții niciodată sub chiuvetă. Este o mare greșeală

Obiectul pe care să nu-l ții niciodată sub chiuvetă. Este o mare greșeală
Ce nu se depoziteaza sub chiuveta de bucatarie

Foarte mulți români se confruntă cu lipsa de spațiu în casele lor, astfel că se caută tot felul de soluții. Una dintre soluțiile la care apelează mulți este locul de sub chiuvetă, care este numai bun pentru depozitat, însă aici nu este indicat să se păstreze orice. Există un lucru anume care nu trebuie pus niciodată sub acest loc din bucătărie. Specialiștii spun că vei avea nenumărate probleme.

Ce se păstrează sub chiuveta de bucătărie. Ce să nu pui niciodată acolo

În fiecare casă ar trebui să domine ordinea și disciplina, astfel încât, la orice moment, să știm unde găsim un anumit lucru.

În acest context, specialiștii în aranjamentele de interior recomandă folosirea unui organizator, acesta fiind soluția pentru a se evita dezordinea și a găsi lucrurile mai ușor. În plus, cu ajutorul acestui organizator poți folosi cu succes spațiul de sub chiuvetă.

Cutiile de plastic, ideale pentru depozitare

Cutiile din plastic de diverse mărimi sunt foarte utile pentru depozitarea lucrurilor pentru că acestea se așează ușor unele peste altele și se poate scrie pe ele tipul de produse pe care le depozitați în ele.

Condiția principală în cazul folosirii cutiilor din plastic este aceea ca acestea să fie bine spălate și uscate înainte de folosire.

Cârpele de bucătărie pot fi ținute sub chiuvetă

Astfel, în spațiul de sub chiuvetă, cei care se pricep la amenajarea interioarelor recomandă ca aici să se depoziteze cârpele de bucătărie. Acestea vor putea fi luate repede atunci când aveți nevoie de ele.

De asemenea, produsele de curățare sunt necesare în orice casă, astfel că acestea pot fi așezate la îndemână, respetiv sub chiuvetă. E important însă să le ai la îndemână, așa că sub chiuvetă e un loc foarte bun să le depozitezi.

Nu lăsați produsele de curățat la îndemâna copiilor

Aveți mare grijă, produsele de curățat conțin substanțe toxice, iar dacă aveți copii vor fi și la îndemâna lor. În acest caz, mai bine le puneți undeva mai în siguranță, cei mici să nu ajungă la ele.

Cu această ocazie, experții în amenajarea interioarelor au avertizat și ce să nu păstrăm în spațiul bun de sub chiuveta de bucătărie.

Ce nu se depozitează sub chiuveta de bucătărie

Astfel, în acest spațiu niciodată nu se depozitează becuri. Acestea se pot sparge cu ușurință, iar atunci când umblați în zonă vă puteți răni.

Chiar dacă ați fi tentați, nu depozitați niciodată sub chiuveta de bucătărie vase sau alimente. Vasele nu se așează sub chiuvetă pentru că acolo sunt condiții de umezeală, iar în timp vasele dumneavoastră pot rugini.

Din același motiv, nu se recomandă nici păstrarea alimentelor acolo, orez, făină, mălai…etc. Acesta, odată mucegăite, pot crea mari neplăceri celor care le consumă.

Urmăriți Playtech.ro și pe