Obiectul pe care să nu îl atingi niciodată în avion. E tentant, sigur ai făcut şi tu greşeala asta

Obiectul pe care să nu îl atingi niciodată în avion. E tentant, sigur ai făcut şi tu greşeala asta
Obiectul pe care să nu îl atingi niciodată în avion. Nici nu îți poate trece prin cap ce scot însoțitorii de zbor de aici. E revoltător!

Secretul unei călătorii plăcute cu avionul are de-a face și cu respectarea condițiilor igienice. Însoțitorii de zbor își petrec cea mai mare parte a vieții la bordul aeronavelor. Prin urmare, aceștia știu câteva secrete la care turiștii, probabil, nici nu se gândesc. Există mai multe zone cu care nu ar trebui să interacționezi, dacă ții la sănătatea ta. Află care este obiectul pe care să nu îl atingi niciodată în avion.

Obiectul pe care să nu îl atingi niciodată în avion

O însoțitoare de zbor a emis un avertisment îngrijorător turiștilor cu privire la sănătatea lor. Există o zonă a scaunului pasagerului care nu ar trebui să fie atinsă absolut niciodată. Face parte din topul lucrurilor pe care nu trebuie să le faci niciodată în avion. Este spre binele tău.

Odată ce urcați la bordul unui avion, după ce vă depozitați bagajul în partea de sus a scaunului dvs., cu siguranță sunteți tentat să luați câteva lucruri (poate cărți, ochelari etc) și să le puneți în buzunarul din spatele scaunului din față. Ar trebui să vă gândiți de două ori înainte să faceți acest lucru.

Un însoțitor de bord care are peste șase ani de experiență susține că „absolut niciodată, niciodată, niciodată nu ar trebui să se folosească buzunarul scaunului”. Motivul este foarte simplu. Deși acestea sunt curățate de gunoaie, ele nu sunt niciodată curățate cu adevărat, adică dezinfectate.

„A fost absolut îngrozitor”

„Am scos și eu de acolo și am văzut tot felul de lucruri care au fost scoase de acolo. Șervețele murdare, pungi de vomă, chiloți, șosete, gumă de mestecat, dulciuri mâncate pe jumătate, mere la fel… Apoi, la următorul zbor, pasagerul își ia telefonul, iPad-ul sau laptopul și îl pune acolo”, a arătat însoțitoarea de zbor, într-un mesaj publicat pe o platformă de socializare.

Același punct de vedere a fost susținut de către un alt membru anonim al unui echipaj de zbor, care a împărtășit la rândul său câteva impresii despre acest subiect.

„Odată, buzunarul unui scaun era murdar de voma care se scursese în afara pungii. A fost absolut îngrozitor, dar ce poți face? Asta e situația”, a transmis el.

Citește și: Secretele zborului perfect. Ce trebuie să faci pentru cea mai plăcută călătorie

Cu toate că în perioada pandemiei de coronavirus măsurile de igienă au fost intensificate, cu doar câteva luni înainte de apariția coronavirusului, un studiu realizat de Canadian Broadcasting Corporation (CBC) a arătat că buzunarul scaunului de avion era unul dintre cele mai murdare locuri dintr-o aeronavă.