Obiectul pe care să-l ții lângă ușa de la intrare. E aducător de noroc și bogăție. Alungă și energiile negative

de: Ionuț Vieru
12 07. 2024

Există un obiect pe care trebuie să-l țineți lângă ușa de la intrare pentru a atrage noroc și bogăție, conform tradiției Feng Shui, o veche practică chineză. Care este acesta?

Obiectul care aduce bogăție și noroc în casă

Tradiția Feng Shui încurajează organizarea articolelor într-un mod care aduce energie pozitivă spațiului pe care îl proiectați. Mulți respectă această practică și spun că rezultatele sunt incredibile.

Un obiect care trebuie așezat lângă ușa de la intrare se spune că aduce bogăție, liniște și noroc în casă. Este vorba despre o mică statuie a unui elefant. Acest animal simbolizează norocul, puterea, înțelepciunea și fertilitatea.

Figurinele de elefant plasate lângă ușa de la intrare au două semnificații. Dacă o pui cu fața spre ușă va aduce noroc, iar dacă este pus cu spatele spre ușa de la intrare protejează casa împotriva oricărui fel de energie negativă.

Deși plasate cu intenție, statuile elefanților fac și un decor grozav. Le puteți găsi într-o varietate de materiale, deși alama este cea mai populară.

Unde mai pot fi amplasate statuile cu elefanți

Este bine de știut că locuința voastră nu este singurul loc pentru o statuie de elefant. Figurinele de elefanți pot fi plasate în alte zone ale casei pentru noroc similar, precum:

  • În sufragerie

Elefanții într-o sufragerie sau un spațiu de joacă pentru copii întăresc legăturile dintre membrii familiei. Va aduce liniștea și înțelegerea în familie, dar și bogăția, din toate punctele de vedere.

  • La birou

Aici, semnificația statuii elefantului se traduce prin înțelepciune și putere și este menită să aducă energie pozitivă spațiului de lucru. Pune o statuie pe birou sau păstrează o poză pe perete.

  • Într-un dormitor

Plasarea elefantului într-un dormitor subliniază dragostea și credința. Vei avea o relație mult mai bună cu partenerul, iar certurile vor dispărea ca prin magie.

  • În camera copilului

În camera unui copil, plasarea unui elefant reprezintă cunoștințe și va aduce succes academic.