Obiectul pe care să îl ţii mereu în geantă pentru a nu rămâne fără bani. Atrage norocul financiar

de: Ionuț Vieru
30 05. 2024

Se spune că sunt lucruri mai importante în viață decât banii, dar nu putem nega faptul că sunt esențiali. Potrivit Feng Shui, există un anume obiect pe care trebuie să-l avem mereu la noi, deoarece atrage norocul financiar.

Păstrați acest obiect în geantă pentru a atrage abundența financiară

Dacă vrei să atragi abundența și banii în viața ta, cultura Feng Shui ne spune că trebuie să avem mereu la noi un anumit obiecte, care atrage norocul și banii.

Una dintre cele mai simple moduri de a manifesta prosperitatea este să porți niște cuarț în geantă. Având aceste cuarțuri mereu la tine, în buzunar, poșetă sau oriunde altundeva, vor atrage abundența în orice moment.

Cu toate acestea, se spune că unul dintre cele mai bune locuri pentru a le depozita este geanta. Prin acest act simplu, îți vei crește constant fluxul de bani și situația ta financiară va începe să se îmbunătățească imediat.

Tipurile de cuarț care aduc bani și noroc

Există mai multe tipuri de cuarț care atrag abundența financiară în viața noastră. Indiferent de cuarțul pe care îl alegeți, toate vor atrage banii, dar unele au câteva avantaje în plus.

  • Cuarț transparent

Cuarțul alb sau transparent vă permite să activați energiile și este utilizat pe scară largă pentru gândire sau meditație. Totodată, această piatră este foarte eficientă în atragerea sau manifestarea unei situații financiare mai bune.

Păstrați acest cuarț în portofel și nu veți duce niciodată lipsă de bani.

  • Aventurin albastru

Aventurinul albastru vă va oferi o relație bună cu banii . Vei avea o stabilitate economică în avantajul tău, iar profiturile tale vor fi din ce în ce mai mari. Este una dintre pietrele care nu ar trebui să lipsească niciodată din geantă.

  • Malachit

Malachitul vă va deschide căile financiare și va atrage imediat abundența . În plus, este perfect pentru a elimina energia proastă și pentru a atrage bani.

  • Citrin

Citrinul sau cuarțul galben deblochează energiile rele care împiedică banii. Este perfect pentru a atrage bogăția și a alunga invidia.

  • Cuarț verde

Această piatră este asociată cu banii și abundența datorită culorii sale verde. Vă va ajuta să obțineți prosperitate și să îmbunătățiți profiturile, așa că este perfect de purtat în geantă.