07 iun. 2023 | 14:07

Obiectul pe care Regele Charles l-a interzis în casa sa din România. Nu a vrut să audă de aşa ceva, românii vor fi surprinşi

Știri generale
Obiectul pe care Regele Charles l-a interzis în casa sa din România. Nu a vrut să audă de aşa ceva, românii vor fi surprinşi

Vizita pe care Regele Charles a făcut-o în România este în continuare în centrul atenției. Aşa cum era de aşteptat, anumite obiceiuri ale monarhului au atras atenția sătenilor. Printre ele se numără faptul că acesta a interzis un obiect în casa pe care o are în ţara noastră.

Obiectul pe care Regele Charles nu îl vrea în casa din România

La o lună de la încoronarea sa, Regele Charles a dorit să vină în România timp de câteva zile. Acesta a ales să doarmă în Casa Albastră din Transilvania, pe care a cumpărat-o în 2006. Monarhul s-a îndrăgostit de România în anul 1998, în timpul unei vizite oficiale. De atunci și până în prezent, acesta continuă să viziteze țara noastră în fiecare an. Când se află în România, acesta preferă să facă drumeții dar și să vorbească cu localnicii. Recent, a organizat un picnic la care au luat parte atât sătenii cât și turiștii.

Când nu se află la acea casă, aceasta poate fi vizitată. Casa sa din Viscri are șapte dormitoare, iar detaliul care atrage imediat atenția este faptul  că niciun dormitor nu are radio sau televizior. Cei care vor să doarmă o noapte în celebra locuinţă trebuie să scoată din buzunar 570 de lei.

De-a lungul timpului, casa a trecut printr-o serie de îmbunătățiri, iar cu ajutorul designerilor, Regele Charles a reușit să păstreze autenticitatea ei. Casa albastră dispune de șapte dormitoare cu băi private, un salon, o sufragerie, o cameră de zi, o bucătărie spațioasă și un hambar de mic dejun în aer liber cu un cuptor mare de pâine.

Ce spune Regele Charles despre România?

Foarte mulți oameni se întreabă de ce Regele Charles iubește atât de mult România. Printre lucrurile care i-au cucerit inima se numără și satele dar și oamenii. Într-un interviu pentru Wild Carpathia, Monarhul a mai declarat că:

„Este ultimul colț al Europei în care vezi durabilitate completă și reziliență adevărată”.

Regele a adăugat: „Atemporalitatea ei este atât de remarcabilă. E aproape ca în acele povești pe care obișnuiai să le citești în copilărie. Este destul de remarcabil. Oamenii tânjesc după acel sentiment de apartenență, identitate și sens”.

Casa din Viscri nu este singura locuință a monarhului. Acesta are un întreg imperiu imobiliar care valoarează 240 de milioane de line sterline. Acestora li se adaugă și alte locuințe din alte țări. Printre ele se află și o casă din Țara Galilor, la care este posibil să renunțe în scurt timp pentru a reduce portofoliul de proprietăți.

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Orașul din România prin care trece singurul pârâu termal din țară. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro