Obiectul din casă care îți transformă livingul. Modelele care te pot inspira, totul se va schimba

Obiectul din casă care îți transformă livingul. Modelele care te pot inspira, totul se va schimba
Obiectul din casă care îți transformă sufrageria. Sigur vei decora și tu

Dacă nu dispui de foarte mult spațiu în locuința ta, nu trebuie să îți faci griji. Există câteva obiecte care te ajută să îți decorezi casa sau apartamentul pentru a da senzația de mai mult loc. Specialiștii recomandă un anumit obiect care trebuie neapărat să existe neapărat în sufrageria ta. Care sunt modelele care te pot inspira și dau un alt aer living-ului tău? Poți să îți amenajezi singur camerele.

Cum să îți amenajezi livingul: trebuie să ai acest obiect în casă

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să își decoreze singuri casa din lipsă de bani pentru un specialist sau din plăcerea de a face totul așa cum își doresc. Există un obiect care nu trebuie să lipsească din sufrageria ta.

Chiar dacă nu ai mult spațiu, acesta te ajută să profiți de fiecare bucată de metru și să mărească o cameră sau să o facă să pară mai aerisită. Mai exact, este vorba despre oglindă.

De ce model ai nevoie?

O oglindă bine plasată reflectă lumina naturală, îmbunătățește aspectul camerei, deschide spațiile mici și adaugă voiciune decorului.

Trebuie să faci însă alegerea potrivită pentru zona pe care vrei să o îmbunătățești. Dacă ai mobila într-un stil mai modern, este recomandată o ramă rotundă.

Dacă ai în locuință dulapuri fabricate în colecții mai vechi, atunci este corect să îți alegi o oglindă cu o ramă cu colțuri, indiferent dacă alegi una pătrată sau dreptunghiulară. De asemenea, ea trebuie să fie poziționată undeva sus.

Este nevoie ca pentru living să alegi un element central în jurul căruia să creezi restul amenajării. De cele mai multe ori în acest caz este vorba despre o canapea mai mare sau mai mică.

Care sunt alegerile bune?

Dacă ai un mobilier masiv și care se întinde pe o suprafață mai mare, ai grijă ca restul obiectelor să fie mai mici, cu un design fin și care să fie ușor de mutat. Formele lor trebuie să fie simple, compacte și estetice.

Dacă vrei ca locuința ta să pară mai mare, ai nevoie de mai multă lumină și de culori. Pe lângă oglindă, pune în sufragerie culori deschise pe pereți și un mobilier în nuanțe pastel pudră. Perdelele albe sau în culori neutre accentuează senzația de spațiu curat și aerisit.

Dacă nu știi de unde să începi, alege piesa de rezistență și începe să creionezi un tablou al camerei pas cu pas. Mai mult decât atât, există și câteva aplicații care să te ajute în sensul acesta.