Obiectul ciudat la care a ajuns să facă reclamă Anda Adam. N-ai fi spus că poate face o astfel de promovare

Obiectul ciudat la care a ajuns să facă reclamă Anda Adam. N-ai fi spus că poate face o astfel de promovare
Ce le-a promis urmaritorilor

S-a tot vorbit în spațiul public despre vedetele din România care au ajuns să facă reclamă la diferite produse doar pentru a mai câștiga un ban în plus.

La ce a ajuns să facă reclamă Anda Adam

De departe cea mai vocală a fost Oana Zăvoranu, care le0a pus la zid pe vedetele care promovează tot felul de produse, de la pamperși, absorbante, ochelari de soare sau ceaiuri de slăbit.

Ultima vedetă de care Oana Zăvoranu s-a legat a fost Andreea Bănică, cea care a arătat pe Instagram o conservă cu măsline verzi.

„De fapt întrebarea se spune: e altceva la care nu ai face reclamă pe barter? Că io zic că îți dau măsline, iar tu nu ai față de una care e și plătită. E clar că dacă ți se dă să faci reclamă la un f**c, tu nu ai probleme”, a scris Oana pe Instagram.

De data aceasta, Anda Adam și-a luat prin surprindere fanii și a făcut reclamă la o cameră de luat vederi, spunând că o folosește și o recomandă.

Vedeta a lansat și un concurs în care urmăritorii ei pot câștiga o astfel de cameră de luat vederi.

„Folosesc camerele acesstea de supraveghere in casa ca sa pot vedea in orice clipa, oriunde as fi, ce face fetita mea atunci cand nu sunt langa ea❗️Si impreuna cu @dlink_romania punem la bătaie 🎦 1 cameră Compact Full HD Wi-Fi @dlink_romania, model DCS-6100LH cu Night Vision, pentru 1 dintre voi 🎁”, a scris Anda Adam.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre vedetele care fac reclame pe Instagram

Oana Zăvoranu a atras atenția celor care urmăresc vedete pe Instagram să nu se lase influențate de tot felul de reclame pe care le văd pe pagina lor.

Au înnebunit toate, iar pe voi cred ele că vă iau de proaste. Dar voi nu sunteți gâște ca să haliți tot ce vă vând aceste «influencere». La show-ul online făcut de mine le demasc pe toate impostoarele care slăbesc cu ceaiuri minune. Nu scapă nici zăpăcitele care vă mint că își îngrijesc părul ăla de cămilă doar cu șampoane luate din Dragon la 15 lei.

Ce fac eu nu face nimeni, iar, până la lansarea show-ului, toate mocangistele mai au timp să pupe mâna la Doamna Președintă! Însă nu o să fiu cu iertare, le bubui și le demasc pe toate «influencerele» care v-au fiert ani la rând. Stay tuned, vine ce așteptați de atâta timp! Că eu sunt Zăvo și mi se rupe!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI