Obiectele din casa ta pe care le-ai folosit greșit toată viața. Cum blochezi folia de aluminiu în cutia ei, de fapt

de: Bișinicu Andreea
01 04. 2022

Multe dintre produsele pe care le folosim zilnic în gospodărie sunt utilizate greșit, spun specialiștii, deși sunt folosite cumva automat. Iată cum îți poți face viața mai ușoară, urmând sfaturile unui designer de interior. E mai simplu decât crezi. Cum folosești corect obiectele din casă.

Ce obiecte din casă ai utilizat în mod eronat, până acum

Cu toții știm faptul că obiectele sunt create cu scopul de a satisface o anumită nevoie. În plus, indiferent de industrie, companiile s-au concentrat pe realizarea de produse pe care consumatorul le poate folosi fără a depune prea mult efort.

Cu toate acestea, există anumite articole pe care le-am folosit greșit până acum. Unele dintre caracteristicile fundamentale ale obiectelor au o utilizare ascunsă.

De exemplu, gaura din mânerul tigăilor este menită să țină spatula pe care o folosești pentru gătit. Se pare că producătorii au depășit problemele de natură estetică și decorativă.

Un alt truc genial este să torni laptele, ținând cartonul cu dopul în sus, pentru ca lichidul să nu se scurgă pe masa din bucătărie.

Când te grăbești, vrei să îți încălzești mâncarea la cuptorul cu microunde. Pentru ca preparatul să se încălzească uniform, tot ce trebuie să faci este să faci o mică gaură în centrul farfuriei.

Folia de aluminiu este un alt element esențial în bucătărie. Pe lângă faptul că se folosește pentru a acoperi preparatele culinare, folia de aluminiu se poate pune la tulpinile florilor pe care le pui în vază, pentru a sta cât mai fixe.

Beneficiile foliei de aluminiu

De asemenea, folia de aluminiu se folosește pentru a izola căldura dintr-o cameră. Tot ce trebuie să faci este să pui folie de aluminiu în spatele caloriferului aflat pe peretele exterior al casei. Acest secret te va ajuta să ai mai multă căldură în încăpere.

De asemenea, folia de aluminiu se poate sigila extrem de ușor, urmând instrucțiuile de pe ambalajul produsului. În părțile laterale ale cutiei, se pot observa urechile mici pe care trebuie să le împingi, pentru a ține rola pe loc.

Poate nu știai asta, dar plasturele în formă de romb de pe rucsacuri. Numit și „bot de porc”, este folosit pentru agățarea echipamentelor de alpinism, drumeții, încălțăminte și multe altele.

În cazul în care ai poftă de un Tic Tac și nu vrei să scoți mai multe pastiluțe deodată, pe capacul cutiei cu bomboane ai un dispozitiv care te ajută să scoți un singur drops.