Oana Zăvoranu, reacţie spectaculoasă după ce Marius Elisei a apărut gol puşcă pe Instagram. Oana Roman se va înfuria

Oana Zăvoranu, reacţie spectaculoasă după ce Marius Elisei a apărut gol puşcă pe Instagram. Oana Roman se va înfuria
Oana Zăvoranu, reacţie spectaculoasă după ce Marius Elisei a apărut gol puşcă pe Instagram. Oana Roman va înnebuni

Oana Roman a postat un InstaStory în care soțul ei a apărut gol pușcă. Vedeta își ținea rochia în dreptul părților intime ale lui Marius Elisei, iar fanii au fost șocați să vadă imaginea.

Oana Zăvoranu, reacţie spectaculoasă după ce Marius Elisei a apărut gol puşcă pe Instagram

Oana Zăvoranu a avut o reacție incendiară când a văzut ce a făcut Oana Roman, cea pe care o critică în repetate rânduri.

“Băi omule cum e posibil așa ceva. Opriți Pământul, eu cobor…Eu cred că nu mai aveți nevoie de nimic altceva mai concludent că lumea o ia razna și că P își bate la propriu joc de VOI GÂȘTELE decât poza asta”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory.

În clipul postat de Oana Roman, ea și soțul ei se pregăteau să meargă la o petrecere. În timp ce își arăta rochia, Marius Elisei a apărut gol pușcă, iar vedeta a încercat să îi acopere părțile intime cu rochia ei. Bărbatul i-a luat mâna, astfel încât să nu îl mai acopere, iar fanii au putut să îl vadă pentru o fracțiune de secundă pe Marius Elisei dezbrăcat complet.

Oana Roman, reacție după criticile primite

Ulterior, Oana Roman a șters clipul, după ce a primit mai multe reacții negative.

„Când oamenii nu au umor, nu au nimic. E greu să duci o viață tristă și lipsită de puterea de a face umor și mai ales când duci lipsă de puterea de a face autoumor, ești doar un om trist și limitat.

Suntem o țară plină de profesori inteligenți și sfătuitori de seamă care trăiesc în ignoranță, ipocrizie și urâțenie sufletească. Suntem incapabili să scăpăm de frustrări și lipsuri personale și astfel suntem incapabili să evoluăm.

Vom rămâne mult și bine limitați, din păcate”, a fost mesajul Oanei Roman, postat ulterior pe contul de Instagram.

Și soțul vedetei a reacționat, după scandalul provocat de clipul postat pe Instagram,

„Când nici pastilele nu te mai ajută și frustrarea este la cote maxime… e marfă”, a spus și Marius Elisei.

Cei doi s-au împăcat și au în plan să se recăsătorească

„Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele.

Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer.

Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta, plină de entuziasm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI