Oana Zăvoranu, acuzată de furt! Poliția a vizitat-o deja la clinică, i s-a deschis dosar

Oana Zăvoranu, acuzată de furt! Poliția a vizitat-o deja la clinică, i s-a deschis dosar
Oana Zăvoranu a fost prinsă că a furat.

Oana Zăvoranu trece prin momente delicate. Celebra actriță are mai multe procese pe rol, iar acum primește noi acuzații grave. Mai exact, ea a fost acuzată de furt. Organe de control au luat deja atitudine în acest caz. Bruneta ar fi anchetată pentru consum ilegal încă din 2017. Ce detalii se știu despre situația în care se află acum soția lui Alex Ashraf? Iată ce s-a aflat despre controversata vedetă!

Oana Zăvoranu are probleme cu legea: actrița este acuzată de furt

Oana Zăvoranu este una din cele mai controversate apariții din showbiz-ul românesc. Majoritatea fanilor ei o iubesc pentru transparența de care a dat dovadă în tot acest timp.

Iată că cei care o urmăresc atent zi de zi în mediul online au luat la cunoștință veștile noi despre aceasta. Bruneta este acum acuzată de furt de energie electrică.

Actrița a moștenit sume mari de bani după decesul mamei sale. La scurt timp după ce Mărioara Zăvoranu a plecat de pe această lume, ea a început să investească masiv în diverse lucruri.

Printre altele, fosta soție a lui Pepe și-a făcut și o afacere. Concret, este vorba despre o clinică medicală destul de renumită datorită notorietății starului.

Majoritatea oamenilor care au colaborat cu cea din urmă au acuzat-o pe brunetă că nu și-a respectat obligațiile financiare. Chiar și managerul clinicii a executat-o silit pe actriță și i-a cerut în instanță 155.000 de lei.

A fost întocmit un raport care o incriminează pe vedetă

Vedeta a făcut recurs, dar Judecătoria Sectorului 5 a decis ca ea să plătească datoriile fostului manager. Situația este mai complicată decât a părut inițial, pentru că acum Oana este acuzată de furt de energie electrică încă din anul 2017, moment în care clinica a fost înființată, arată cancan.ro.

Fosta soție a lui Pepe a fost vizitată de organele de control Enel în data de 4 mai 2021, dar și de două echipaje de Poliție. În urma verificărilor s-a stabilit că bruneta ar fi furat energie electrică din rețea. Ar fi fost deja întocmit un raport care o incriminează pe Oana Zăvoranu.

Cu ce se ocupă clinica Oanei Zăvoranu?

Oana Zăvoranu și soțul ei au deschis o clinică într-o zonă bună a Capitalei. Locația oferă mai multe servicii de adiodiagnostic și imagistică medicală precum RMN și Tomografie Computerizată la cele mai înalte standarde.

De asemenea, oamenii își pot face teste pentru coronavirus, RT-PCR și au la dispoziție servicii gratuite de interpretare a rezultatelor în urma serviciilor de radiodiagnostic și imagistică.