01 dec. 2020 | 07:41

Oana Zăvoranu, mesaj pentru Raluca Pastramă după ce l-a înșelat pe Pepe. I-a dat șah mat fostului soț

Monden
Oana Zăvoranu, mesaj pentru Raluca Pastramă după ce l-a înșelat pe Pepe. I-a dat șah mat fostului soț
Ce i-a transmis Oana Zăvoranu Ralucăi Pastramă

Scandalul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă pare să nu se termine prea curând, dat fiind faptul că în fiecare zi apar declarații șoc referitoare la relația dintre cei doi. Recent, Oana Zăvoranu și-a pus încă o dată la pământ fostul soț, lăsând să se înțeleagă că se bucură pentru necazul lui.

Ce spune Oana Zăvoranu despre o posibilă împăcare cu Pepe

Oana Zăvoranu continuă să șocheze publicul larg cu declarațiile halucinate pe care le face referitor la divorțul anului între fostul său soț și Raluca Pastramă. Deși a declarat în nenumărate rânduri că Pepe este nimic fără ea, Oana Zăvoreanu a dezvăluit recent că s-ar bucura dacă Raluca l-a înșelat, așa cum se zvonește în ultima vreme.

În plus, femeia de afaceri pare că este de partea Ralucăi în acest scandal, declarând că știe mai bine și lucrurile pe care Pepe i le-ar fi făcut mamei fetițelor lui, dându-i șah mat lui Pepe cu afirmațiile făcute la adresa lui.

”Dacă într-adevăr l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat…”, a declarat Oana Zăvoranu pentru ciao.ro.

Bruneta a asigurat că nu există loc pentru vreo împăcare cu fostul soț, având în vedere că relația lor a fost împroșcată cu noroi de către cântărețul latino.

,,În viața mea și singură pe o insulă dacă aș fi nu mi-ar mai trebui asta…La câtă mizerie, minciună și ordinărie a adus în viața mea…Nu există nimic de discutat pe tema vreunei împăcări… Zero!”, a declarat Oana Zăvoranu.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă este o minciună

Focoasa brunetă refuză să creadă în divorțul cântărețului de Raluca Pastramă și consideră că totul este un teatru pentru a obține bani de pe urma mediatizării. Pe de altă parte, Zăvo nu îl consideră nici pe departe victimă pe fostul soț, ci dimpotrivă, îl privește ca pe un manipulator.

”Despre circul fostului Pepe, cred că profită de tot ce poate pentru a părea mereu “victimă”…ceea ce nu a fost niciodată, din contră! Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț! Continui să cred că îi este foame și este surprins că divorțul lui de Fiona nu prezintă interes pentru nimeni, dar ăsta e adevărul.

Între ei, cei din lumea lor, nu își scot ochii…orice e pe acolo vor acoperi și vor băga mizeria sub covor…. Cu mine, pentru că sunt și româncă, șmecheră, drăcoasă, și legile audiovizualului erau că și inexistente atunci, a putut să facă atâta circ…. Acum o să se agite în zadar… Deja plictisește lumea.

Oamenii pot vedea cu această ocazie cât de sinceri sunt ăștia amândoi, care până acum trei săptămâni ‘pozau’ în familia perfectă, minunată și eternă.”, a completat Oana pentru ciao.ro.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro