Oana Zăvoranu, decizie radicală. I-a surprins pe toți: nu mai vrea să audă

Oana Zăvoranu vrea să plece în America

După ”lupta” cu influencerii din România, și după multele controvesrse, se pare că Oana Zăvoranu s-a cam săturat. Ultima decizie anunțată pe rețelele de socializare i-a luat prin surprindere pe fani.

Oana Zăvoranu vrea să plece în America

Ultimele evenimente care au avut-o pe brunetă în prim plan au cam obosit-o, și recent într-un dialog cu fanii pe Instagram, a aruncat vestea bombă. Oana și-a propus ca atunci când se vor liniștii lucrurile să plece din țară, dar nu oricum și nu oriunde.

Diva are un plan, după cum spune chiar ea, de a-și cumpăra o casă, dincolo de ocean, tocmai în America. Vestea i-a luat prin suprindere pe cei ce-i urmăresc postările pe Instagram și pe Facebook. Bruneta, se pare că este decisă să facă mutarea cât mai repede posibil.

”Ba da. Să ajung să îmi iau acolo o proprietate cu soțul meu și să stăm jumate acolo și jumate aici. Sper cât mai curând”, a transmis Oana pe Instagram.

Și la cum o știm de hotărâtă pe brunetă, nu ar fi o mare supriză să aflăm, în curând, că deja și-a pus planul în aplicare. Banii nu credem că ar fi o problemă, având în vedere moștenirea lăsată de mama ei, dar și de banii pe care îi face din afacerile pe care le are acum, atât ea, cât și soțul, Alex Ashraf.

Oana continuă războiul cu vedetele din România

Ultima perioadă ne-o arată pe Oana Zăvoranu pornită împotriva unor vedete din showbiz-ul românesc, mai ales împotriva celor ce se autointitulează influenceri. Comentariile și mesajele sale dure, din ultima perioadă au creat un val de simpatie din partea fanilor.

Pe de altă parte, vedetele luate la țintă de Oana, unele au reacționat, altele au decis să nu răsspundă provocărilor Oanei. Multe dintre comentariile brunetei au avut tentă ironică. Altele chiar în termeni foarte duri au scos la iveală ipocrizia și minciuna altora.

”Eu le las pe astea muritoare de foame. De ce sunt așa de pornită? Păi ce înseamnă influencer? Influencer e cineva care influențează. Au influențat lume niște nume, niște oameni care au rămas în istorie. Nu se poate să facă reclamă la 10 creme într-o zi și să spună că sunt toate geniale. Cum te poți da cu 10 creme și să știi că este cea mai bună?”, a declarat artista pentru „Antena Stars”, în urmă cu câteva zile.

Nu știm dacă va continua acest război, dar cert este că Oana dacă își pune în cap ceva, este clar că o va duce la bun sfârșit. Așa că nu ne-ar mira să aflăm, în curând, că pleacă din țară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI