Oana Zăvoranu, atac rușinos la Andreea Marin, în direct la PRO TV. Cătălin Măruță nu a știut pe unde să scoată cămașa

Oana Zăvoranu, atac rușinos la Andreea Marin, în direct la PRO TV. Cătălin Măruță nu a știut pe unde să scoată cămașa
Cum a desfiintat-o Oana Zavoranu pe Andreea Marin la televizor

Oana Zăvoranu a comis-o din nou. Controversata actriță a fost invitată de curând la emisiunea La Măruță de la PRO TV, unde a lansat un atac subtil la adresa Andreei Marin. Ce a putut spune bruneta despre fosta Zână a Surprizelor.

Cum a atacat-o Oana Zăvoranu pe Andreea Marin

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai mediatizate și cunoscute vedete din România. Stilul ei direct, onest și tranșant de a spune lucrurilor pe nume i-au adus și mai multă notorietate în ultimul an, de când a pornit un „război” împotriva influencerilor autohtoni.

Pe lângă persoane celebre precum Dorian Popa, Oana Roman, Cristina Ich și mulți alții, Oana Zăvoranu nu a avut milă nici de Andreea Marin. Querida a venit în platoul La Măruță pentru prima dată în mulți ani, după ce ea și soțul Andrei au îngropat securea războiului și au redevenit prieteni.

La PRO TV, frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri inedite despre Andreea Marin, căreia i-a lansat un atac subtil. Zăvo a criticat-o pe fosta soție a lui Ștefan Bănică, pentru produsele la care fosta Zână a Surprizelor face reclamă.

„Cand faci reclamă la ceva care nu te umilește, atunci e ok. Când eu sunt cu priza în mână dar atunci când mă contactezi zici că ai 300 de asistente, nu e ok.

Marin (n.r. – Andreea Marin) face reclame la perii de WC. Am murit în momentul ăla. De ce nu spui: „Mie îmi place să mă cufuresc și de aia folosesc?” Pai, în momentul ăla mai poți să fii divă?”, a declarat controversata Oana Zăvoranu la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Oana Zăvoranu are de luat 15.000 de euro de la Luis Lazarus

Controversata brunetă a câștigat un proces împotriva lui Luis Lazarus, după ce jurnalistul a numit-o „asasină”. Oana Zăvoranu are de recuperat daune de 15.000 de euro, pe care Lazarus trebuie să i le plătească actriței.

„Nu am bani de dat, ci am mulți de recuperat. Am mulți escroci care m-au ciordit și printre el este și Vasilica Tuturiga, care imi datoreaza bani si nu pot sa-l execut. Am hotărâre judecătorească, m-a făcut asasina peste tot. am de recuperat 15 mii de euro.

Nu-l cunoasteti dupa numele asta, pentru ca ii este rusine de el. El se numeste Luis Lazarus si are un proces intreg pierdut. Procesul s-a incheiat acum cateva luni. cum sa ai tupeu, cand esti un neica nimeni, sa zici ca vrei sa faci, sa dregi?”, a completat Oana Zăvoranu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI