25 nov. 2020 | 13:36

Oana Zăvoranu, atac la Raluca Pastramă după ce a bătut-o Pepe. A făcut-o de râs public

Monden
Oana Zăvoranu, atac la Raluca Pastramă după ce a bătut-o Pepe. A făcut-o de râs public
Ce spune Oana Zăvoranu despre scandalul dintre Pepe şi Raluca Pastramă

După ce a luat la rost toate vedetele care se folosesc de Instagram pentru a câştiga bani, Oana Zăvoranu o atacă pe Raluca Pastramă după ce a bătut-o Pepe. Fosta soţie a cântăreţului a făcut-o de râs pe brunetă.

Ce spune Oana Zăvoranu despre scandalul dintre Pepe şi Raluca Pastramă

Dacă la începutul lunii noiembrie divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă uimea pe toată lumea, iată că scandalul dintre cei doi de zilele trecute întrece orice imaginaţie. Se pare că bruneta a fost lovită puternic, în plină stradă, de cântăreţ. Mai mult, aceasta a făcut şi plângere la poliţie, lucru care l-a înfuriat la culme pe artist.

Întrebată de internauţi de părerea pe care o are despre acest subiect, Oana Zăvoranu a atacat-o pe Raluca Pastramă. Actriţa din “Sacrificiul” a făcut-o de râs public cu postarea de pe Instagram, numind-o pe actuala soţie a lui Pepe “bot de cal”.

Aceasta declarase anterior că nu crede că fostul ei soţ ar fi lovit-o pe Raluca, în ciuda faptului că bărbatul a avut câteva ieşiri agresive în căsnicia cu ea.

“În afară de faptul că mi se rupe și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. Având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu.Cred însă că le este foarte fomiță.

A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una, a dat doi pumni în șifonier.

Dar, ceea ce susțin eu, nu cred că a bătut-o ziua în amiaza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”, a spus Zăvo., pentru Cancan.ro.

Pepe, nervos în faţa tribunalului

În urma scandalului fără precendent, Pepe a avut o ieşire nervoasă în faţa tribunalului. Cântăreţul a explicat că acuzaţiile aduse nu sunt reale, lucru pe care îl va dovedi. De asemenea, artistul a venit însoţit de Oana Roman, aceasta fiind martor în dosar.

”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează. Dar nu s-a putut a fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Nu există așa ceva, oameni buni!

Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni. Eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume”, a spus Pepe.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro