Oana Zăvoranu a publicat poze rușinoase la adresa Adelinei Pestrițu. Tot internetul a văzut-o așa

Oana Zavoranu, noi jigniri la adresa Adelinei Pestritu

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Adelina Pestrițu se amplifică. Oana Zăvoranu a publicat poze rușinoase la adresa Adelinei Pestrițu. Tot internetul a văzut-o așa. Despre ce este vorba, citește în articolul de mai jos.

Oana Zăvoranu, război total cu Adelina Pestrițu. O face praf pe pagina de socializare. ”Ți-a rămas capul mare pe lângă corp, Pinocchio”

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Adelina Pestrițu ia amploare după ce prima a postat poze rușinoase la adresa celei de-a doua, pe rețeaua de socializare.

Astfel, Oana Zăvoranu nu renunță la jignirile aduse Adelinei Pestrițu și continuă prin a o face cu ou și cu oțet pe contul ei de socializare pe fosta prezentatoare TV.

Oana Zăvoranu spune că Adelina Pestrițu a slăbit din cauza scandalului cu ea

De curând, Oana Zăvoranu a observat că Adelina Pestrițu a slăbit mult și a sugerat, printr-o postare pe rețeaua de socializare, că ea îi este ”nașul” fostei prezentatoare de la Kanal D. Adică, că din cauza ei ar avea o perioadă proastă care a dus la pierderea atâtor kilograme.

Ți-a rămas capul mare pe lângă corp, Pinocchio! Te-ai uscat pe picioare de oftică. Pune mâna, măi băiete, și mănâncă și mâncare, nu numai…”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii cu Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițiu, comparată cu un travestit

Oana Zăvoranu a mai făcut o serie de postări, printre care una reprezintă un colaj cu un travestit și Adelina Pestrițu. Travestitul seamnă tare cu vedeta, Oana Zăvoranu amuzându-se copios din cauza  asemănării.

Mie, asemănarea cu Reginul Nopții ăsta mi se pare izbitoare… habar nu am cine este ăsta, dar e tare rău”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de socializare.

Vedetele au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu

Pe de altă parte, mai multe vedete din showbiz au făcut front comun și au dat-o pe Oana Zăvoranu înn judecată pentru că aceasta le-a stricat imaginea, jignindu-le pe rețelele de socializare. Printre vedetele jignite de Oana Zăvoranu se regăsesc Oana Roman, Adelina Pestrițu, Alina Ceaușan, Andreea Bănică, Anda Adam.

Toate vedetele enumerate mai sus au înregistrat fiecare câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală cu obiectul ordonanță președințială. Acestea doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței să mai folosească numele lor în public, respectiv pe rețelele de socializare. “Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță»? Gata, ai renunțat la «minunățiile» din Dragon? Ce, chinezii n-au mai rezistat la influencereala ta?”, a comentat Oana Zăvoranu la adresa Oanei Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI