Oana Zăvoranu a fost jefuită! Bruneta e disperată, face un apel urgent: ”Sun la Poliție”

de: Cătălina Burghelea
08 10. 2021

Oana Zăvoranu este disperată! Vedeta trece prin momente grele, după ce a fost jefuită ziua în amiaza mare! Fosta soție a lui Pepe este hotărâtă să-și facă dreptate, așa că a postat pe contul personal de Instagram o imagine cu infractorul care a făcut-o să plângă acum.

Oana Zăvoranu a fost jefuită în plină zi

Zăvo’ a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. Bruneta cere ajutor în mediul online, pentru că i s-a întâmplat o nenorocire. Este dispusă să ofere o recompensă mare celui care îi înapoiază bunul furat. Ce a pățit Oana Zăvoranu, mai exact?

„Querida” nu-l mai are pe Ozzy, câinele ei drag, deoarece cineva i l-a furat din curtea casei. Vedeta este disperată și dorește să-l recupereze cât se poate de repede. O consolează faptul că bărbatul care i-a sustras patrupedul din curte a fost filmat pe camerele de luat vederi. Zăvoranca a și postat o imagine cu respectivul hoț, în ideea că va fi recunoscut în scurt timp.

Vedeta le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali

Bruneta a rămas fără câinele ei simpatic, Ozzy, și dorește să îl recupereze cât se poate de repede. Oana Zăvoranu a lansat un apel pe contul personal de Instagram, cerându-le ajutor prietenilor săi virtuali. Cine îi găsește animalul de companie va primi o recompensă mare, anunță vedeta.

Bruneta a rămas fără Ozzy

Oana Zăvoranu este pachet de nervi, după ce Ozzy a dispărut subit din curtea casei. Patrupedul a fost furat în cursul acestei zile, în jurul orei 14:00. Pe camerele de luat vederi, „Querida” a văzut și cine este persoana care l-a luat pe câine.

”El este OZZY SUFLETUL MEU ❤️❤️❤️
A fost furat azi în jurul orelor 14:00 din curte.
Camerele de supraveghere filmează 24/24 și dacă nu îl aduce cel care l-a luat în 30 minute sun la Poliție și voi declara furtul cu poze și filmul luat de pe camerele noastre cât și ale vecinilor”, a scris Oana Zăvoranu recent pe Instagram.

Zăvo s-a dus direct la Poliție

De asemenea, Oana Zăvoranu a făcut publică fotografia cu persoana care i-a furat câinele. Bruneta are cuvinte dure la adresa bărbatului, făcându-l „nenorocit”, „jeg”, „infractor” și „boschetar”.

”Asta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy…așa arata un jeg și un boschetar de om pus să îmi facă rău. A trecut o oră. Eu sunt în drum spre Poliție.
Urmează să vă pun și filmul de pe camerele de supraveghere.
Cine îl vede pe acest infractor și / sau pe cel din spate, rog să sune la numărul 0733.210.000.
OFER RECOMPENSĂ MARE PENTRU CINE ÎL ADUCE”, este al doilea mesaj transmis de Oana.