13 mai 2021 | 19:27

Oana Roman, totul despre vaccinarea anti-covid-19. Cum se simte, de fapt, după rapel

Monden
Oana Roman, totul despre vaccinarea anti-covid-19. Cum se simte, de fapt, după rapel
Cum se simte Oana Roman dupa rapel

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Astfel, fiica lui Petre Roman a fost ultima din familia sa care s-a vaccinat.

Oana Roman, totul despre vaccinarea anti-covid-19

Mai întâi, Oana Roman a vaccinat-o pe mama ei, Mioara Roman, care are probleme de sănătate. Acum, a venit și rândul Oanei Roman să se vaccineze cu serul Pfizer.

Vedeta a postat pe contul său de Instagram și o poză din momentul imunizării, spunând că după rapel a avut o durere de mână în locul unde s-a vaccinat, dar și dureri de cap. Însă Oana Roman este bine, iar panica i-a scăzut. De altfel, Oana Roman a spus că încă de la începutul pandemiei, aceasta a trăit sub teroare, fiindu-i frică să nu se infecteze cu noul virus.

“În ultimele șapte-opt luni, foarte multă lume din jurul meu s-a îmbolnăvit. Din păcate, unii dintre ei au făcut forme foarte grave de boală. Unii au murit, tineri, aparent nu neapărat bolnavi de altceva. Din momentul ăla am început să trăiesc cu spaimă și cu mare frică să nu cumva să fac o formă nasoală și să trec prin chinuri.

Nu vreți să știți câte teste rapide mi-am făcut, câte teste PCR. Cum mă durea capul mă lua panica grav de tot, mergeam și făceam test. Acum, vaccinată fiind, chiar dacă mă infectez, o să fac o formă ușoară. Am prieteni care au avut forme ușoare, dar au rămas cu sechele, nu pot respira cum trebuie, obosesc. Și așa eu sunt o anxioasă și o panicoasă. Acum sunt liniștită cu decizia pe care am luat-o”, a spus Oana, într-un Instastory, decizia ei de a se vaccina.

Traumele din copilăria Oanei Roman

Oana Roman a fost marcată de evenimentele din copilărie, când se simțea singură și suferea de o depresie gravă, pe care părinții săi nu o vedeau, din păcate. Tatăl ei era foarte rar prezent acasă, iar mama acesteia se ocupa de alte treburi.

„Eu urlam, nu am fost om doi ani. Nu am putut să îmi revin nici după aceea. Pentru că părinţii mei au avut cu totul alte treburi, nu au realizat cât de rău eram eu şi au tratat cumva efectul şi nu cauza. Cauza era că eu sufeream o depresie gravă, iar efectul era că mă îngrăşasem foarte rău şi nu mai puteam să mă adaptez la nimic din ce era în jurul meu.

N-am avut cu cine să discut, 64 de zile, tata nu a venit acasă, iar mama nu ştia ce să facă întâi. Ei nu vedeau că mă dădeam cu capul de pereţi şi nu mai ştiam cum mă cheamă”, a povestit Oana Roman la XNS, de la antenastars.

Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro