Oana Roman, mesaj trist pe internet. ”Dau tot din mine și niciodată nu e de ajuns!”

Oana Roman, mesaj trist pe internet

Oana Roman trece printr-o perioadă grea. Vedeta a avut multe probleme cu mama ei, fetița, soțul, fiind aproape să se despartă în trecut, însă niciodată nu a postat un astfel de mesaj pe internet.

Oana Roman a postat un mesaj trist pe internet

Oana Roman are o viață plină de hopuri. În 2016, fosta prezentatoare de televiziune era măcinată de atitudinea tatălui său, Petre Roman, față de ea. La acea vreme, Oana spunea că ”nu mai există niciun fel de relație cu el, nu mai vreau”. Tot în acel an, vedeta avea și o perioadă mai puțin bună în căsnicie.

Nu se mai înțelegea cu Marius, bărbatul pe care îl iubește și cu care are o fetiță, pe Isabela. Doi ani mai târziu, vedeta avea pe cap grija mamei sale, Mioara Roman, care stătea într-un apartament cu chirie mare și trăia cu grija zilei de mâine.

”E umbră. Niciodată nu e îndeajuns”

În luna septembrie a acestui an, Oana a ajuns la spital, organismul ei cedând din cauza oboselii. Acum, deși visul i s-a împlinit și a reușit să se mute de la bloc într-o vilă spațioasă, ceva tot îi umbrește fericirea.

„A fost soare si azi! La mine in suflet nu e soare ! E umbra , pentru ca simt ca desi dau tot din mine , niciodată nu e îndeajuns! Pentru nimeni ! Cred ca solutia e sa fim mai egoiști pt ca nu ne face nimeni statuie!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta, în casă nouă

După mulți ani de stat la bloc, Oana Roman s-a mutat într-o vilă spațioasă de aproximativ 160.000 de euro. Fosta prezentatoare de televiziune a decis să facă această schimbare pentru mai mult spațiu, dar și mai multă intimitate. De asemenea, Oana s-a declarat mândră de reușită, în special pentru faptul că a obținut un preț foarte bun pe apartament – circa 200.000 de euro. Așadar, a făcut o afacere bună cumpărând vila din Pipera.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI