Oana Roman, apariție spectaculoasă după 20 de ani de rușine. Care este dieta minune cu care a slăbit zeci de kilograme

Oana Roman, apariție spectaculoasă după 20 de ani de rușine. Care este dieta minune cu care a slăbit zeci de kilograme
Oana Roman, apariție spectaculoasă după 20 de ani de rușine. Care este dieta minune cu care a slăbit zeci de kilograme

Oana Roman a dezvăluit în direct dieta prin care a reușit să slăbească zeci de kilograme într-un timp relativ scurt. Fiica fostului premier al României a declarat în nenumărate rânduri că din cauza excesului ponderal aceasta a fost ținta multor răutăți.

”Mănânc orice, în cantități foarte mici”

Oana Roman a dezvăluit că multă vreme s-a luptat cu kilogramele în plus, dar și cu răutatea oamenilor care a dezgustat-o de multe ori, însă aceasta dezvăluie că nu a pus la suflet. Schimbarea pe care a făcut-o vizavi de fizicul ei  a început atunci când a primit o provocare de la una dintre prietenele sale virtuale care a invitat-o la clinica sa pentru niște proceduri de remodelare corporală.

La mine e o chestie de foarte mulți ani. Am fost ținta unor campanii dezgustătoare. Nu ăsta e motivul pentru care am slăbit, ci pentru că am făcut un pariu virtual cu o prietenă de-a mea din Ploiești, care mi-a spus să vin să fac niște proceduri medicale la clinica ei.”

Pentru că a fost foarte mulțumită de rezultate, Oana s-a ambiționat să schimbe ceva și în alimentație, astfel că a găsit o dietă proprie de slăbit, căci cele clasice dădeau rezultate pe termen foarte scurt. Soția lui Marius Elisei dezvăluie că această dietă este mult mai ușoară decât altele, căci poate mânca orice, dar reduce destul de mult cantitățile. De asemenea, mai există câteva detalii legate de ora la care servește masa.

Eu le-am încercat pe toate (dietele – n.r.). Majoritatea dau rezultate, dar dacă nu le ții în continuare, te îngrași la loc. Așa că m-am gândit să-mi creez ceva care să-mi fie ok. Eu am o problemă și dacă vii la mine cu ”asta nu ai voie”, mă frustrez foarte rău.

Și atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantitățile. Și practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puțin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă și infometez puțin. Iau mesele la 14 ore distanță.

Seara mănânc foarte puțin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineața, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13”, a dezvăluit Oana Roman, potrivit antena3.ro.

Oana Roman, victima bullying-ului

Fiica lui Petre Roman povestește cu lacrimi în ochi despre răutatea oamenilor și dorința de a bârfi și judeca. Ea a dezvăluit că timp de 20 de ani multă lume a luat-o în derâdere din cauza fizicului său mai corpolent. Soția lui Marius Elisei și-a amintit cu nostalgie de perioada de dinainte de revoluție, atunci făcea sport și era foarte activă.

Din păcate, din cauza unei operații suferite la abdomen, Oana Roman nu mai poate depunde efort fizic, excluzând inclusiv varianta unei operații de micșorare a stomacului.

Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport.

După revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult. La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă”, a povestit Oana Roman, la Antena3.

Oana nu-și dorește un corp perfect, dar este extrem de mulțumită de rezultatele de până acum, dovedindu-și că se poate și că se simte foarte bine asa:

Nu sunt de acord cu corpul perfect, nu vreau să trec în extrema cealaltă. Am demosntrat că pot să o fac și pe asta. Am avuns de la 126 de cm în șolduri la 110. Este o chestie care îți dă un vibe foarte bun. Am făcut-o fără pastile, fără ceaiuri minune”, a mai spus fiica fostului premier, Petre Roman.

Vezi mai multe poze în galerie:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI