Oana Mizil, despre scandalul cu Marian Vanghelie. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt (exclusiv)

Oana Mizil, despre scandalul cu Marian Vanghelie. Ce se întâmplă între cei doi, de fapt (exclusiv)
Oana Mizil îl face praf pe Marian Vanghelie. Primele declarații după scandalul momentului (exclusiv)

Scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie e departe de a se fi terminat. După ce soția fostului edil a ajuns la spital din cauza agresiunii fizice, acum ea face declarații despre cearta momentului.

Oana Mizil îl face praf pe Marian Vanghelie

La doar câteva zile de când Oana Mizil a fost de acord ca pe numele soțului ei să fie emis un ordin de restricție, ea a dezvăluit care a fost motivul pentru care scandalul conjugal a pornit.

Ea a ajuns la spital cu dureri de cap, acuzându-și soțul că a agresat-o fizic. Marian Vanghelie a negat că ar fi fost vorba despre lovituri și că tot ce s-a întâmplat a fost doar o ceartă în urma căreia Oanei i s-a ridicat tensiunea și a solicitat o ambulanță.

Oana Mizil face dezvăluiri șocante. Femeia spune că după întreg scandalul, ea și soțul ei au plecat la mare și că acum totul este bine între ei. Se pare că totul a pornit de la DNA.

“Acum suntem bine, am fost la mare. Pot să zic că tot ce s-a întâmplat între noi a fost ceva instrumentat. Se bagă foarte multă zâzanie în familia noastră. De șase ani suntem hărtuiți de DNA, de stat, nu mai au limită.

În toată perioada cât Marian a fost închis primeam email-uri de la diferite persoane cum că Marian mă înșală, lucru care nu este adevărat. Nu am crezut nicio clipă acest lucru. Mulți încearcă să ne dezbine familia. Nu suntem singurii în situația aceasta”, a spus Oana Mizil în exclusivitate pentru Impact.ro.

De la ce a pornit tot scandalul

Soția fostului edil a spus că cearta a pornit de la o ceartă, motiv pentru care i s-a ridicat tensiunea și a ajuns la spital. Oana Mizil a povestit că s-a trezit cu poliția lânga ea, care i-a spus să facă plângere penală împotriva soțului ei.

“Vineri seară ne-am certat din cauza faptului că eu voiam să plecăm mai repede la mare și Marian nu putea pentru că mai avea treabă în București. De la acest lucru ne-am certat, nu din alte motive cum se spune. Plus că eu am probleme cu tensiunea, am cortizonul ridicat.

Îți dai seama că Marian are o pedeapsa de 11 ani și 8 luni de închisoare. Nu este ușor deloc, cât să mai pot duce în spate? Însă voi duce totul pentru că o să pot. Dacă pe el îl condamnă, începe lupta!

Vineri, atunci, am făcut tensiune și am ajuns la Spitalul Elias, nu am chemat eu poliția. Eu m-am trezit cu poliția lângă mine și mi-au zis să fac plângere penală împotriva soțului meu. După ce ne-am împăcat am primit un mesaj agresiv, de amenințare, în care ni se spunea că ne-am pus împotriva multora și nu o să ne fie bine”, a adăugat aceasta.

Ce legătură are Oana Mizil cu Bogdan Diaconu

Cât despre zvonurile potrivit cărora cei doi s-ar fi certat din cauza unor mesaje pe care Oana Mizil și le trimitea cu fostul deputat Bogdan Diaconu, femeia a spus că nu este adevărat.

“Pe Bogdan Diaconu l-am văzut la partid de două ori în viață, atât, nimic mai mult. Atunci se vorbea că el ar avea o altă orientare sexuală. Ei zi și tu? Cum aș putea să mă apropii de un bărbat care are altă orientare sexuală?

Marian este un bărbat gelos, nu ascund asta, și nu aș face lucrul ăsta niciodată să îl înșel vreodată pe Marian. Marian este tatăl copilului meu.

Lupta este foarte mare, eu voi fi tot timpul alături de Marian, sunt un om corect. Eu am o familie, un copil și sper să mai avem un bebeluș. De doi ani mă chinui să devin mamă. S-au ajuns la niște lucruri de nedescris”, a mai spus Oana Mizil pentru Impact.ro.

Marian Vanghelie, despre Bogdan Diaconu: „E un alcoolic”

De altfel, Marian Vanghelie a avut o reacție nervoasă la adresa fostului deputat, despre care spune că nu poate avea nicio treabă cu soția lui, pentru că are o orientare sexuală diferită.

Nu este adevărat că i-a trimis mesaje Oanei. Eu dacă o prind pe nevastă-mea cu așa ceva îmi fac bagajele și plec de acasă, iar pe ea o arunc în mare.

Diaconu e alcoolic, nu știe de el da păi să îi trimită mesaje Oanei. El ziua doarme pentru că noaptea are treabă. Eu nu am meci cu poponarii. Eu sunt la mare acum cu soția, cu fetița. Vreți să vă trimit o poză să vedeți?”, a spus el pentru Impact.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI