Oana Lovin, plină de datorii. Videochatista cu sparanghelul este la un pas de faliment, de fapt

Oana Lovin, plină de datorii. Videochatista cu sparanghelul este la un pas de faliment, de fapt
Oana Lovin, plina de datorii

Nimeni nu ar fi crezut asta. Oana Lovin, videochatista cu sparanghelul, este la un pas de a da faliment, de fapt. Ce a pățit controversata femeie și ce informații au ieșit, acum, la iveală, despre afacerile sale.

Oana Lovin, plină de datorii

Clipe dificile pentru Oana Lovin. Se pare că celebra videochatistă are probleme serioase cu banii și este la un pas de faliment. Potrivit informațiilor apărute în presă, firma deținută de Oana Lovin are datorii de 32.000 de lei. Bilanțul contabil nu arată deloc bine, întrucât cifrele nu mint: în anii 2017, 2018 și 2019, compania Yumyum Goods SRL nu a încasat niciun venit, în schimb datoriile depășesc 30 de mii de lei.

Societatea Yumyum Goods SRL a fost înființată în anul 2014 și a avut o tentativă de funcționare în primii doi ani. Încă din primul an de activitate, firma cu numai trei angajați a înregistrat cu 5.000 de lei  mai multe cheltuieli decât venituri, ieșind pe pierdere. Luxul pe care îl afișează în mediul online este doar pentru a salva aparențele, întrucât jurnaliștii de la News Week susțin că Oana Lovin a făcut un credit de locuință „Prima casă”, subvenționat de stat, în anul 2018.

Videochatista a devenit virală în mediul online, după ce a devenit virală o imagine cu ea în Piața Victoriei, ținând în mână un mănunchi de sparanghel, în semn de protest împotriva deciziei Guvernului de a permite unor muncitori români să meargă la cules sparanghel în Germania în timpul stării de urgență.

Oana Lovin a atacat-o pe Andreea Moldovan

Miercuri, 14 aprilie, Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a fost agresată în fața ministerului de către activistele PSD Oana Lovin și Codruța Cerva. Cele două femei au aruncat insulte la adresa tuturor celor care au intrat în clădire, aruncând cu resturi de ciolane pe scările instituției.

„Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito! Cum iti permiti tu sa dai un ordin ilegal, neterminata lumii! Uitati-va la fatalaul de Voiculescu, nici de prasila nu este bun. Criminalii vin la munca cu intarziere”, a declarat Oana Lovin, la vederea Andreei Moldovan.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a asigurat oamenii că românii nu vor intra în carantină de Paște:

„Bucurestiul NU se carantineaza de Pasti. S-au publicat noile criterii de carantinare a localitatilor. Nu traim intr-o noua realitate, doar s-au clarificat/actualizat criteriile care pot duce catre o recomandare de carantinare a unei localitati. Nivelul de testare Covid19 devine unul dintre factorii principali, alaturi de rata de incidenta si gradul de ocupare a paturilor din spitale si sectiile ATI. Se defineste de asemenea carantinarea zonala. Ca si pana acum, decizia de carantinare se ia pe baza mai multor factori, si nu automat”, explica ministrul Vlad Voiculescu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI