Oana Lis și-a amanetat verigheta: ‘Ca o femeie pe interes ce sunt’. Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis

Oana Lis și-a amanetat verigheta: ‘Ca o femeie pe interes ce sunt’. Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis
De ce si-a amanetat Oana Lis verigheta

Oana și Viorel Lis trec prin momente extrem de delicate. Soția fostului edil al Capitalei a recurs la un gest incredibil în decursul zilei de miercuri, 10 august. Blondina s-a văzut nevoită să își amaneteze verigheta, simbolul iubirii din ziua nunții sale cu Viorel Lis. Motivul pentru care Oana Lis a luat această decizie.

Motivul pentru care Oana Lis și-a amanetat verigheta

Sătulă până peste cap de criticile celor care au acuzat-o, toată viața, că ar fi căsătorită din interes cu Viorel Lis, Oana Lis a recurs la un gest drastic, pentru a le dovedi cârcotașilor că se înșală în privința ei.

Recent, vedeta a distribuit o fotografie pe rețelele sociale, în care le-a arătat internauților că își amanetează inelul de cununie. Motivul pentru care Oana Lis a decis să renunțe la propria verighetă a izvorât din gestul nobil de a-și ajuta soțul.

Mai exact, blondina și-a lăsat verigheta la amanet pentru a avea banii necesari să-i cumpere lui Viorel Lis un cărucior cu rotile. Reamintim că fostul primar al municipiului București are serioase probleme de sănătate, din cauza vârstei înaintate.

Astfel, Oana Lis a reușit să le dea peste nas cârcotașilor care au apostrofat-o, de-a lungul timpului, că s-ar fi căsătorit cu Viorel Lis din motive de natură materială, nu sentimentală.

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes ” ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata”, a fost mesajul pe care Oana Lis l-a scris în dreptul imaginii de pe Facebook.

„Eşti un om şi o soție cum mulți şi-ar dori să aibă!”

Internauții au sărit în ajutorul divei, lăudând-o pe Oana Lis pentru gestul făcut pentru îngrijirea partenerului său de viață. De asemenea, admiratorii vedetei au apreciat felul în care blondina este mereu alături de Viorel Lis.

„Îmi pare rau! Sper să găsești ce îți trebuie! Este important!

Iti mulțumesc ca ai impartasit asta cu noi, asa am aflat ca mai exista oameni buni. Multă putere si o îmbrățișare virtuala.

Dumnezeu nu te lasă la greu! Ești un om bun și se găsesc mulți oameni cu suflet , care te pot ajuta ..nu ține cont de răutăți, fii binecuvântată!

Am eu unul. Ti-l pot imprumuta. Este nou.

Mă bucur că mai există oameni cu caracter, iubitoare , cu respect şi frumusețe în suflet ca tine Oana! Te apreciez enorm. Eşti un om şi o soție cum mulți şi-ar dori să aibă. Multă sănătate amândurora.

Sănătate multă! Putere multă…banii trec și vin .Voi să fiți bine”, sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare pe care Oana Lis le-a primit, în social media.