28 iul. 2021 | 11:02

Oana Cuzino a anunțat despărțirea de PRO TV. Ce s-a întâmplat după 18 ani de colaborare. Chiar ea a spus

Monden
Oana Cuzino a anunțat despărțirea de PRO TV. Ce s-a întâmplat după 18 ani de colaborare. Chiar ea a spus
Oana Cuzino, anunț neașteptat

Oana Cuzino a făcut un anunț neașteptat! Fanii celebrului medic sunt surprinși de cele scrise de aceasta în recentul mesaj de pe rețelele de socializare. Specialistul a renunțat la colaborarea cu PRO TV după 18 ani. Care este motivul?

Oana Cuzino pleacă de la PRO TV!

Oana Cuzino este unul dintre cei mai cunoscuți medici de la noi care s-a bucurat de-a lungul timpului de proiecte înfloritoare pe micile ecrane. Românii au ajuns să o adore și să o urmărească nu doar pentru sfaturile sale extrem de utile.

Iată că medicul a anunțat de curând pe rețelele de socializare că după 18 ani de colaborare cu PRO TV  ea și trustul au decis de comun acord să pună punct relației profesionale.

Cea din urmă a subliniat că în calitate de medic sănătatea și stilul de viață au reprezentat și reprezintă principala sa preocupare, lucru pe care a încercat să-l insufle tuturor în fiecare ediție din proiectele pe care le-a dirijat.

Tocmai pentru a ajunge la cât mai mulți oameni a abordat situația altfel și a dat naștere ‘universului DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiențăp media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă bazată pe tehnologia digitală online.’

Specialistul a mai scris în mesaj că timpul profesional necesar unui astfel de proiect de comunicare a devenit din ce în ce mai mare și datorită faptului că DOC s-a situat în fiecare lună pe poziția de lider a segmentului, ar fi luat această decizie.

Unde o vor găsi fanii de acum încolo?

  • Doctorul și-a încheiat mesajul pentru internauți astfel:

‘DOC este doctorul personal al fiecăruia în sănătate și lifestyle și vă mulțumesc că sunteți parte activă din acest Univers complex, dedicat sănătății și stării de bine! Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!’

‘Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni.

DOC reprezintă un întreg univers prin conținutul original, pastilele și interviurile DOC EXPERT INSIGHTS, instrumentele DOC sau platformele DOC Time și Health Shop, precum și marca “Recomandat DOC”, garanția unei experiențe complete, de la informare, educare și autoevaluare, până la identificarea și adoptarea soluției potrivite, totul într-o singură sesiune de browser!’
Oana Cuzino (Sursa: Fcaebook.com)

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro