Oamenii din întreaga lume au rămas uluiți de bogăția României! Imaginea din satelit care a devenit virală

Agenția Spațială Europeană a făcut o descoperire inedită de curând! Ce au văzut aceștia în jurul României, din satelit? Imaginile fac înconjurul lumii datorită frumuseții văzute de specialiști.

România privită din satelit! Ce au descoperit specialiștii?

Specialiștii de la Agenția Spațială Europeană (ESA) au făcut o descoperire extraordinară cu ajutorul satelitului. Aceștia au văzut imaginea de ansamblu a țări noastre. Vederea fantastică poartă numele de „Mozaic Românesc” și este formată în urma unor scanări realizare în lunie octombrie și noiembrie 2019.

Scanările au fost realizate cu ajutorul unor impulsuri radar orizontale și verticale cu polarizare dublă, lucru care a generat culoarea compozit artificială, subliniează Agenția Spațială Română, citat de haihuin2.com. Printre perisajele superbe care se văd și diversitatea pe care o avem se poate observa și faptul că România are cea mai mare suprafață de păduri virgine din Europa, pe lângă bogății naturale impresionante. Bogățiile românilor au făcut înconjurul lumii.

Imaginea României din satelit a uluit pe toată lumea. Ce descoperiri fantastice s-au făcut?
Imaginea României din satelit a uluit pe toată lumea. Ce descoperiri fantastice s-au făcut?

Fauna și flora

„Teritoriul actual al României cuprinde o zonă aproximativă denumită „spațiul carpato-danubiano-pontic”, deoarece România se suprapune unui sistem teritorial european, conturat după forma cercului Carpaților Românești și a regiunilor limitrofe impuse și subordonate complementar Carpaților, fiind mărginită în partea de sud de fluviul Dunărea, iar în partea de est de Marea Neagră. România este situată în emisfera nordică, la intersecția paralelei 45° latitudine nordică și meridianului de 25° longitudine estică, iar în Europa în partea central sud-estică la distanțe aproximativ egale față de extremitățile continentului european.[116] România se învecinează la nord cu Ucraina, granița de sud este formată cu Bulgaria (o mare parte fiind frontieră acvatică, cu Dunărea), în vest cu Ungaria, în sud-vest cu Serbia, iar în est cu Republica Moldova (formată în totalitate de Prut). Frontierele României se întind pe 3150 km, din care 1876 km au devenit, în 2007, granițe ale Uniunii Europene (spre Serbia, Moldova și Ucraina), în timp ce cu Marea Neagră, granița formată are o lungime de 194 km pe platforma continentală (245 km de țărm). Suprafața României este de 238 391 km², la care se adaugă 23 700 km² din platforma Mării Negre.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI