O vedetă din România șochează: ”Aș accepta ca soțul meu să mă înșele cu Gina Pistol!” Ce spune despre iubita lui Smiley

O vedetă din România șochează: ”Aș accepta ca soțul meu să mă înșele cu Gina Pistol!” Ce spune despre iubita lui Smiley

Andreea Bănică a fost invitata lui Cătălin Măruță în ediția de vineri a emisiunii ”La Măruță”. Vedeta a fost nevoită să răspundă la întrebările incomode ale prezentatorului, dar răspunsurile date de Andreea Bănică i-au lăsat pe toți mască.

Andreea Bănică, răspuns-șoc

Andreea Bănică a fost prezentă la Cătălin Măruță în emisiunea de la Pro TV pe care acesta o moderează. Sinceră și directă, frumoasa cântăreață nu s-a sfiit să răspundă la cele mai incomode întrebări ale soțului Andrei. Astfel ca întrebată fiind ”care este vedeta din Romania cu care ai accepta să te înșele soșul tău?”, Andreea Bănică a dat un răspuns neașteptat, dar extrem de… asumat.

”Singura femeie din România cu care aș accepta să mă înșele soțul meu este Gina Pistol. Este frumoasă, este blondă, are buzele mari. Soțului meu îi plac blondele!”, a spus Andreea Bănică despre iubita lui Smiley.

Una dintre cele mai bogate artiste din România

În vârstă de 41 de ani, Andreea Bănică este apreciată de milioane de fani nu doar pentru vocea ei, ci și pentru faptul că s-a ținut mereu departe de scandaluri și că are o căsnicie fericită cu primul ei iubit, pe nume Lucian Mitrea, care acum îi este soț și tată al celor doi copii. De altfel, artista a dus mereu o viață liniștită, departe de excentricități, iar banii pe care i-a câștigat din muzică i-a investit în cea mai mare parte în afaceri. Și așa se face că acum, ea este una dintre cele mai bogate cântărețe din România.

Starea de urgență cauzată de pandemia de coronavirus i-a adus artistei și o perioadă de liniște.

”Sunt peste 20 de ani de când plec weekend de weekend prin țară la concerte. Perioada aceasta m-a ajutat să mă odihnesc, să mă descopăr și să petrec timp de calitate alături de familia mea. Gătim foarte mult în această perioadă, ne jucăm foarte mult în curte. Sunt odihnită și extrem de fericită”, a mărturisit cântăreața pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI