26 ian. 2021 | 10:34

O tragedie nouă va lovi omenirea în 2021. Abhigya Anand a prezis dezastrul iminent VIDEO

Știri generale
O tragedie nouă va lovi omenirea în 2021. Abhigya Anand a prezis dezastrul iminent VIDEO
O tragedie nouă va lovi omenirea în 2021, conform Abhigya Anand

Abhigya Anand, copilul-geniu care este deja cunoscut pe plan mondial, vine cu vești deloc bune pentru oameni. Acesta susține că o tragedie urmează să lovească întreaga planetă. Ce dezastru a prezis?

Dezastrul care va lovi omenirea în 2021, prezis de Abhigya Anand

Celebrul Abhigya Anand vine cu o altă previziune sumbră. Acesta a făcut un anunț tulburător, mărturisind tuturor că omenirea va avea parte de o încercare uriașă până în luna martie a anului 2021. Adolescentul indian în vârstă de doar 14 ani e unul dintre cei mai cunoscuți astrologi și prezicători de la acest moment.

El a spus că lumea va trece printr-o nouă criză. De asemenea, tot el a fost cel care a vizualizat cu mult înainte pandemia de coronavirus. Abhigya Anand a detaliat în cadrul unui videoclip pe care l-a publicat pe canalul său de YouTube faptul că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. Băiatul a mai dezvăluit și că finele crizei sanitare va fi pe 5 septembrie, arată impact.ro.

Adolescentul a vizualizat pandemia

Data de 31 martie a fost cea indicată pentru ziua cu cel mai mare număr de infectări, iar afirmațiile băiatului continuă în contextul actual. O altă tragedie prevăzută de adolescent e cuprinsă între decembrie 2020 – martie 2021, când omenirea se va confrunta cu foamete.

”Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a spus atunci Abhigya Anand, care a acuzat de câteva ori că i se scot clipurile de pe internet și astfel este cenzurat.

A citit totul în planete

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.  Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri””
Abhigya Anand

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro