O tragedie nouă va lovi omenirea în 2021. Abhigya Anand a prezis dezastrul iminent VIDEO

O tragedie nouă va lovi omenirea în 2021. Abhigya Anand a prezis dezastrul iminent VIDEO
O tragedie nouă va lovi omenirea în 2021, conform Abhigya Anand

Abhigya Anand, copilul-geniu care este deja cunoscut pe plan mondial, vine cu vești deloc bune pentru oameni. Acesta susține că o tragedie urmează să lovească întreaga planetă. Ce dezastru a prezis?

Dezastrul care va lovi omenirea în 2021, prezis de Abhigya Anand

Celebrul Abhigya Anand vine cu o altă previziune sumbră. Acesta a făcut un anunț tulburător, mărturisind tuturor că omenirea va avea parte de o încercare uriașă până în luna martie a anului 2021. Adolescentul indian în vârstă de doar 14 ani e unul dintre cei mai cunoscuți astrologi și prezicători de la acest moment.

El a spus că lumea va trece printr-o nouă criză. De asemenea, tot el a fost cel care a vizualizat cu mult înainte pandemia de coronavirus. Abhigya Anand a detaliat în cadrul unui videoclip pe care l-a publicat pe canalul său de YouTube faptul că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. Băiatul a mai dezvăluit și că finele crizei sanitare va fi pe 5 septembrie, arată impact.ro.

Adolescentul a vizualizat pandemia

Data de 31 martie a fost cea indicată pentru ziua cu cel mai mare număr de infectări, iar afirmațiile băiatului continuă în contextul actual. O altă tragedie prevăzută de adolescent e cuprinsă între decembrie 2020 – martie 2021, când omenirea se va confrunta cu foamete.

”Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a spus atunci Abhigya Anand, care a acuzat de câteva ori că i se scot clipurile de pe internet și astfel este cenzurat.

A citit totul în planete

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.  Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri””
Abhigya Anand

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI