08 oct. 2019 | 14:00

O tânără din Corabia a fost răpită de doi necunoscuți și dusă în Caracal. Ce s-a întâmplat apoi

Știri generale
O tânără din Corabia a fost răpită de doi necunoscuți și dusă în Caracal. Ce s-a întâmplat apoi

Întâmplările dramatice care au învăluit orașul Caracal nu par să își mai găsească sfârșitul. Un nou caz șochează opinia publică, după ce o tânără a fost răpită de doi necunoscuți și dusă în orașul cu pricina. E vorba de o femeie de 26 de ani, din Corabia, care a fost băgată fără voia ei într-o mașină.

Tânără din Corabia, răpită de doi necunoscuți și dusă în Caracal

Polițiștii din Olt i-au reținut deja pe bărbații implicați în acest caz de răpire, iar ei se află după gratii pentru un mandat de 24 de ore. Oamenii legii au aflat că tânăra din Corabia a fost urcată într-o mașină și transportată la Caracal.

O tânără din Corabia a fost răpită de doi necunoscuți și dusă în Caracal. Ce s-a întâmplat apoi

Tânăra de 26 de ani din Corabia a fost găsită de polițiști în Caracal

Cei de la Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunțat că pe data de 7 octombrie, un bărbat, din oraşul Corabia, judeţul Olt, a apelat numărul de urgenţă 112 şi a sesizat faptul că sora lui, de 26 de ani, a fost răpită. Aceasta se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia și ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism argintiu. Mașina a plecat la scurt timp și s-a îndreptat într-o direcţie necunoscută.

Mai mult, polițiștii din Olt au început de urgență operațiunile de căutare și au fost alertate și secțiile din județele învecinate, potrivit Mediafax. S-a aflat la scurt timp că un bărbat de 49 de ani conducea prin Caracal mașina în care fusese băgată tânăra când a fost răpită.

Tânăra a fost găsită de poliție

În urma verificărilor, oamenii legii au identificat-o pe tânără, dar și pe cel de-al doilea bărbat, care avea vârsta de 25 de ani.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal”, a fost declarația oficială a reprezentanților IPJ Olt.

„De îndată, poliţiştii olteni au declanşat activităţile de căutare, fiind alertate şi judeţele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către poliţişti pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, poliţiştii au identificat tânăra şi celălalt bărbat, cei trei fiind audiaţi la sediul poliţiei”, au mai transmis autoritățile din Olt.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro