08 feb. 2023 | 14:15

O sportivă care a reprezentat România la Jocurile Olimpice și-a făcut cont pe un site destinat doar adulților. „Primeam multe like-uri la fotografiile în bikini” – GALERIE FOTO

Monden
O sportivă care a reprezentat România la Jocurile Olimpice și-a făcut cont pe un site destinat doar adulților. „Primeam multe like-uri la fotografiile în bikini” - GALERIE FOTO

O sportivă din România, care a reprezentat țara noastră la Jocurile Olimpice de Iarnă, din anul 2018, și-a făcut cont pe site-ul OnlyFans. Alexandra Ianculescu a explicat de ce a luat această decizie. Nu avea suficienți bani pentru sportul pe care îl practică acum, dar își și dorea câteva vacanțe exotice.

Sportiva din România care și-a făcut cont pe site-ul OnlyFans. A participat la Jocurile Olimpice de Iarnă din anul 2018

Alexandra Ianculescu a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Iarnă acum cinci ani la Pyeong Chang. A participat în proba de patinaj viteză la 500 de metri și a terminat cursa pe locul 31, conform datelor oficiale de pe site-ul cosr.ro. Sportiva din România s-a format în Canada, dar acum s-a mutat în Olanda și s-a apucat de ciclism. Ar vrea să ajungă la Jocurile Olimpice de la Paris, din anul 2024, dar pentru asta are nevoie de bani, pentru echipamente și pregătire. Așa că s-a gândit să-și rotunjească veniturile și a ales varianta unui cont pe OnlyFans, un site destinat adulților.

„De ce OnlyFans? Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor.

Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. Vara trecută am decis să îmi deschis acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă.

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi”, a scris Alexandra pe Facebook, conform Click.ro.

Alexandru Ianculescu este foarte mulțumită că a luat această decizie. Acum are timp și să antreneze, dar și bani atât pentru echipamente, dar și pentru relaxare.

„Acestea fiind spuse, după ce am făcut (n.r. – 3 emoticoane cu saci de bani) în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine. Câștig mai puțin acum pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele.

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream Visele Olimpice. Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile”, a mai scris tânăra.

Alexandra Ianculescu are 31 de ani și este născută în orașul Sibiu, iar obiectivul ei este să prindă un loc în echipa Canadei de la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, din anul 2024.

Sursa Foto: Facebook Alexandra Ianculescu

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fost ministru cunoscut, lângă o blondă misterioasă. Fermecat de femeia de lângă el
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro