O româncă spune adevărul despre Marble Beach din Grecia. De ce trebuie să eviţi cea mai cunoscută plajă din Thassos: „Este un calvar!”

de: Stan Nicu
18 07. 2023

Românii dau năvală în sezonul estival în Grecia, acolo unde cei mai mulți dintre ei se simt bine. Există și cazuri în care turiștilor le-a părut rău pentru alegerea făcută. O româncă spune adevărul despre Marble Beach din Grecia. De ce trebuie să eviţi cea mai cunoscută plajă din Thassos: „Este un calvar!”.

Româncă nemulțumită de excursia în Grecia. ”Cocktail apă chioară, cafea -doar ness la aparat din ăla care găsești în România cu 2lei”

Grecia este destinația preferată a multora dintre români vară de vară. Cei mai mulți sunt mulțumiți de condițiile din Grecia, începând cu cazarea și terminând cu mâncarea, însă sunt câțiva care nu sunt de aceeași părere.

Este și cazul unei doamne care și-a povestit experiența pe care a trăit-o în Grecia. Doamna recunoaște că Grecia este minunată, însă spune că are câteva probleme în special cu cea mai cunoscută plajă din Thassos.

Marble Beach, o destinație care nu merită efortul

Astfel, femeia a luat în discuție renumita plajă Marble Beach. Doamna scrie că această plajă este greu accesibilă, că drumul până acolo este mai prost ca un drum de țară din România, iar neajunsurile nu se opresc aici.

”Într adevăr Grecia este minunată, iar insula Thassos pentru mine este preferată. Sunt foarte multe locuri frumoase, nici nu avem timp să le vedem pe toate. Știu că fiecare cu gustul  lui, dar atâta este de lăudată marble beach, am văzut chiar comentarii ca se ajunge ușor acolo.

Dar măi oameni cu ce ajungeți voi la marble beach? cu avionul? nu am văzut nici un comentariu ca drumul ăla este neasfaltat, plin se hârtoape și durează 30 min câţiva km”,  a scris doamna pe forumul de Facebook-Thassos.

Marble Beach, o plajă foarte aglomerată

Turista a mai scris că și-a rupt oasele, dar și mașina pentru a ajunge la Marble Beach, plajă unde nu a găsit nimic din ce se aștepta. Odată ajunsă la mult lăudata Marble Beach femeia a fost total nemulțumită.

În afară de plaja aglomerată nevoie mare, nici ceea ce ar fi trebuit să găsească acolo, din punct de vedere al alimentației, nu a mulțumit-o pe turista noastră.

Marble Beach, plaja sandvișurilor

”Ne-a hurducăit de ne-a rupt oasele. Am  fărâmat mașinile pt o prăpădita de plaja aglomerată. Cu un băruleţ cu sandvișuri (nu altfel de mincarre decât sandvișuri  cipsuri, îngheţata), cocktail apă chioară, cafea -doar ness la aparat din ăla care găsești în România cu 2lei.

Dacă aveai nevoie să te clătești la duș trebuia să plătești după ce plătisem 15 euro de șezlong (noi eram 6) deci, rețineți, drumul spre Marble beach este un calvar”, a conchis turista nemulțumită.