O româncă e considerată una dintre cele mai frumoase femei din Marea Britanie: „Sunt o persoană ambițioasă”! A câștigat un concurs important de miss

de: Iulian Ioncea
24 09. 2024

Nu mai este niciun secret că românii reușesc să cucerească planeta, indiferent de colțul de lume în care se află.

Recent, Rianna Olariu, o tânără de doar 17 ani din Basildon (Essex), a fost desemnată oficial una dintre cele mai frumoase adolescente din Marea Britanie.

Născută în Anglia, din părinți români mutați în urmă cu 20 de ani în Marea Britanie (mama ei este originară din Timișoara, iar tatăl ei este din Onești), Rianna Olariu a câștigat titlul de Miss Pageant Queen UK 2024, după ce în luna ianuarie fusese aleasă Miss Pageant Essex.

Imediat după ce a câștigat finala și a fost desemnată Miss Pageant Queen UK 2024, Rianna Olariu a defilat pe podium cu steagul României, semn că știe foarte bine care îi sunt originile.

Lucrează într-o farmacie

Tânăra din Marea Britanie care are părinți români lucrează într-o farmacie și studiază ciminologia, iar în concursul de frumusețe s-a înscris la începutul anului 2024, asta după ce obținuse deja titlul de Miss Teen Beauty 2023-2024, titlu oferit de Viz Art Academy, o cunoscută academie de make-up artiști.

„Sunt o persoană foarte ambițioasă. Cred cu tărie că nicio mare realizare nu se obține ușor, dar sunt convinsă că totul este realizabil cu ajutorul lui Dumnezeu. Lucrez part-time ca asistent de farmacie și urmez cursuri full-time la o școală Sixth-form, unde studiez business, sociologie și criminologie”, a spus Rianna Olariu pentru Anunțul UK.

În ultimii doi ani, tânăra în vârstă de 17 ani a defilat pe mai multe podiumuri de modă și a colaborat cu diverși designeri, iar recent a participat și la Atipic Beauty, eveniment organizat în Londra de către comunitatea românească. Alături de Magda Coman, cea care s-a ocupat de eveniment, la Londra au apărut și Cătălin Botezatu, Misha Miller, Cosmina Păsărin și Iana Novac.

„Cel mai drag proiect inimii mele a fost prezentarea colecției «All Things Bright and Beautiful», semnată de creatoarea de modă Ella Barker, unde am avut privilegiul de a fi mireasa colecției”, a mai afirmat Rianna Olariu, care se poate mândri cu faptul că a apărut deja în mai multe reviste de modă.