O româncă din Anglia i-a pus șefei detergent în cafea. Ce s-a întâmplat după ce femeia a băut din ea

Anglia: O româncă i-a pus detergent în cafea șefei sale

O româncă din Anglia a făcut-o pe șefa ei să plătească cu vârf și îndesat. Aceasta i-a pus detergent în cafea femeii, iar ce a urmat a șocat o lume întreagă. Ce se va întâmplat în cazul femeii care și-a făcut singură dreptate?

Anglia: O româncă i-a pus detergent în cafea șefei sale

O româncă din Anglia a decis să-și facă singură dreptate, iar pentru că nu se mai înțelegea cu șefa sa a decis să se răzbune într-un mod necugetat. Aceasta i-a pus femeii detergent în cafea. Cea din urmă nu a gustat deloc gluma angajatei și a denunțat-o la poliție. Specialiștii au decis că, de fapt, era vorba de răzbunare. în momentul incidentului aceasta lucra la o curățătorie din Gara Fenchurch Street din Londra. Femeia se numește Aurora Iacomi, are 32 de ani și a emigrat în Marea Britanie în anul 2016. Ultimele luni la muncă au fost extrem de tensionate, iar pe data de 22 aprilie 2020 Aurora ar fi fost umilită de șefa ei în fața celorlalți colegi.

În semn de răzbunare, aceasta a așteptat momentul oportun pentru a-și plăti polițele. Angelina Raychinova și-a uitat termosul de cafea în zona personalului pentru curățenie, moment în care românca a profitat și i-a pus detergent în băutură. Din păcate, Angelina a fost la un pas de a suferi o intoxicație puternică din cauza chimicalelor din detergent, așa că vrea ca angajata ei să plătească pentru fapta necugetată. Anchetatorii au analizat situația. În filmările de pe camerele de luat vederi Aurora apare „ținând o sticlă de plastic în mână și ducând-o către locul în care se afla termosul de cafea”, potrivit anchetatorilor, citaţi de MetroUK.

Aurora Iacomi, 10 luni de închisoare după ce i-a pus detergent în cafea șefei sale drep răzbunare (Sursa Foto: metro.co.uk)
Aurora Iacomi, 10 luni de închisoare după ce i-a pus detergent în cafea șefei sale drep răzbunare (Sursa Foto: metro.co.uk)

Aurora Iacomi și-a primit recent sentința

Antony Lane, avocata româncei, a susținut în fața judecătorilor că Aurora a făcut acest gest în semnul unei farse nevinovate, nu cu intenția de a-i face rău șefei sale. „Între ea și supervizoarea ei existau neînțelegeri de mai mult timp. Când s-a dus în încăperea personalului de curățenie a văzut-o pe Raychinova cu un termos de cafea în mână. A văzut în asta ocazie de a-i pune ceva în ea. Intenția ei a fost să-i strice cafeaua, nimic mai mult. Cantitatea folosită avea scopul de a supăra-o pe șefa ei, nu de a-i face rău”, a încercat să o apere pe româncă avocatul acesteia în tribunal, precizează Metro UK.

  • Aurora Iacomi nu are antecedente penale, s-a declarat vinovată în fața judecătorilor, iar acum a fost condamnată la o pedeapsă de închisoare preț de 10 luni. Potrivit anchetei, românca a făcut gestul din răzbunare, cu scopul de a-i face rău șefei sale.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI