O nouă vedetă se alătură serialului Las Fierbinți de pe PRO TV. Joacă alături de Celentano și Firicel

Actorul Șerban Pavlu se alătură serialului Las Fierbinți de la Pro TV

Serialul Las Fierbinți a revenit la postul de televiziune Pro TV cu un nou sezon plin de umor și voie bună. Chiar dacă au anunțat că nu va aduce nimic nou, ci doar va fi la fel de bun ca sezoanele precedente, producătorii au venit cu o surpriză. Din distribuție face parte și Șerban Pavlu, actorul care l-a interpretat pe Relu în serialul Umbre.

Actorul Șerban Pavlu se alătură serialului Las Fierbinți de la Pro TV

Surpriza noului sezon a fost dezvăluită într-un promo postat pe pagina de Facebook a serialului Las Fierbinți. În videoclipul de pe rețeaua de socializare Celentano și Firicel apar alături de Șerban Pavlu, actorul care l-a interpretat pe Relu în serialul Umbre. Fanii serialului nu pot fi decât bucuroși, având în vedere că Șerban Pavlu a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai îndrăgiți actori. Las Fierbinți este difuzat de postul de televiziune Pro TV în fiecare marți și joi, de la ora 20:30.


Șerban Pavlu este un actor român de teatru, voce și film, care a absolvit UNATC Ion Luca Caragiale, clasa prof. Alexandru Repan. A apărut în rolul lui Nicu în Terminus Paradis, dar și în cel al regizorului în Cea mai fericită fată din lume. El este cunoscut pentru emisiunea În puii mei! de pe Antena 1, unde a jucat diverse roluri. Actorul are tot mai mulți fani după rolul jucat în serialul Umbre și probabil va fi și mai îndrăgit după aparițiile în Las Fierbinți.

Șerban Pavlu
Șerban Pavlu

Înainte de debutul noului sezon, Pro TV a anunțat că „aventurile continuă pe ulițele cunoscutului sat, în aceeași notă, cu același umor și păstrând ritmul situațiilor absurde în care celebrele personaje intră, de cele mai multe ori fără voia lor. (…) Bobiță e pregătit, ca întotdeauna, să-și ducă la capăt toate combinațiile mărunte în care se intră de ani de zile împreună cu prietenii lui simpatici. Nici pentru Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, Giani sau Ardiles viața nu va lua o altă direcție, însă își va continua drumul firesc.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI