O nouă tragedie în lumea artistică! Soprana din România care a murit la doar 35 de ani

O nouă tragedie în lumea artistică! Soprana din România care a murit la doar 35 de ani
Soprana de doar 35 de ani va fi înmormântată pe 2 februarie

Viața este imprevizibilă, plină de neprevăzut, dar și de lucruri excepționale. Din păcate, mai ales atunci când moare cineva atât de tânăr, totul este și mai tragic. Este și cazul tinerei soprane Smaranda Drăghici-Pâslaru, care la numai 35 de ani a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de colegii tinerei muziciene de la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța.

Smaranda Drăghici-Pâslaru, un suflet răpus atât de tânăr

Atunci când venim pe lume, creștem și ajunși la o anumită vârstă, ne facem planuri. Ne imaginăm undeva sus, într-o carieră profesională, ne gândim la viitor, la o viitoare familie. Toate aceste lucruri le-a visat, și o parte dintre ele le-a și realizat, tânăra de numai 35 de ani, Smaranda Drăghici-Pâslaru.

Născută în 1986, în Constanța, Smaranda Drăghici-Pâslaru a avut semne ale talentului încă din copilărie, ulterior luând decizia de a face carieră în muzică. După terminarea liceului la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa, la secţia muzică – canto şi pian, intră la prestigiosul Conservator de muzică „Ciprian Porumbescu” din București.

După ani de studiu și sacrificii, Smaranda Drăghici-Pâslaru revine în Constanța. Devina angajata Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski. Aici avea să-și încânte spectatorii în producții importante, alături de colegii din instituție.

Dar totul avea să fie „frânt”, după ce medicii aveau să-i dea un diagnostic crunt, iar boala a început să o macine. După o lungă suferință, Smaranda Drăghici-Pâslaru a pierdut lupta cu boala, și deznodământul avea să fie unul dramatic.

„Durerea și neputința s-au coborât peste teatrul pe care Smaranda Drăghici Pâslaru l-a iubit nespus, l-a slujit cu credință, l-a luminat cu zâmbetul ei curat și l-a mângâiat cu vocea sa limpede și melodioasă.”, spune managerul teatrului, Daniela Vlădescu.

Soprana de doar 35 de ani va fi înmormântată pe 2 februarie

Din păcate, la doar 35 de ani, Smaranda Drăghici-Pâslaru a decedat, iar anunțul emoționant a fost făcut de colegii din Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța. Trupul neînsuflețit al tinerei artiste va fi depus la Casa Albastră din Constanţa. Ulterior, pe 2 februarie, cei care vor să-și aducă omagiile, o vor putea face și în foaierul instituției unde a activat.

„Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume. a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor.

Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie. Golega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă. A fost o adiere cu tăria unei stânci. Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Viața este plină de surprize, dar când un om atât de tânăr dispare, parcă totul nu mai are sens. Condoleanțe familiei!