O nouă nuntă în showbizul românesc! A fost cerută în căsătorie, vestea pe care fanii o aşteptau de foarte mult timp

de: Andrei Simion
19 06. 2024

Bat clopote de nuntă în showbizul românesc! Loredana Chivu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Sorin Niculescu, fostul soț al Andei Adam. Vedeta a mărturisit, recent, că a primit deja inelul de logodnă din partea partenerului ei. După perioada grea prin care a trecut cu fostul partener, Dani Leș, blondina și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele altcuiva.

Loredana Chivu, cerută în căsătorie

În februarie 2024, Loredana Chivu susținea că este la începutul relației cu Sorin Niculescu și că speră ca totul să meargă bine. Iată că, în mai puțin de cinci luni, bărbatul a cerut-o în căsătorie. Mai mult, ccei doi au planuri serioase pentru viitorul lor!

Fericire mare în lumea mondenă din România! Loredana Chivu a primit inelul de logodnă de la fostul soț al Andei Adam, Sorin Niculescu. Vedeta a dezvăluit că cei doi și-au cunoscut deja și familiile.

„Lucrurile sunt din ce în ce mai frumoase între mine și Sorin și nu simt nevoia de afișare a relației mele, mai ales că sunt fericită, iar atunci când sunt fericită într-o relație, consider că e mai bine să țin pentru mine. Important este ce se întâmplă când suntem noi doi și nu am nevoie de validare pentru lucrul acesta.

Noi avem foarte multe planuri legate de relația noastră. Am primit si inelul din partea lui, lucrurile sunt destul de serioase. Ne înțelegem din ce în ce mai bine. Ne-am cunoscut reciproc familiile. Mama mea este fericită atunci când eu sunt fericită. Orice părinte se bucură atunci când copilul lui este liniștit și fericit alături de cineva”, a spus Loredana Chivu pentru Spynews.

Probleme pentru Sorin Niculescu în trecut

La finalul anului 2018, actualul iubit al Loredanei Chivu a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Constanța la trei ani de închisoare cu suspendare, pe durata unui termen de încercare de șase ani. Sorin Niculescu a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii anticorupție. La acea vreme, fostul soț al Andei Adam a fost acuzat că a falsificat carduri bancare împreună cu patru bărbați.

Pe de altă parte, și Loredana Chivu a trecut printr-o perioadă foarte grea, după despărțirea de Dani Leș. Acesta din urmă a susținut că fosta asistentă TV îi este datoare și astfel a reușit, în instanță, să îi pună poprire pe conturile bancare. Totodată, a formulat o cerere pentru a-i scoate la licitație locuința de jumătate de milion de euro. Ulterior, apartamentul a fost „devalizat”.

Blondina s-a trezit inclusiv cu două sechestre pe bunuri anul acesta, în interval de o lună. În toată această perioadă, Sorin Niculescu i-a fost alături.

„Când doi oameni se iubesc cu adevărat, este foarte valabilă vorba aceea: la bine și la râu. În cazul nostru chiar am trecut prin multe situații grele, iar acest lucru nu a făcut decât să ne întărească relația”, a punctat fosta asistentă TV.