O nouă nuntă în showbiz-ul românesc. Vedeta care a spus ‘da’. Primele imagini

O nouă nuntă în showbiz-ul românesc. Vedeta care a spus ‘da’. Primele imagini
Ce vedetă din România s-a logodit

Dragostea plutește în aer! O cunoscută vedetă din showbiz-ul românesc s-a logodit cu iubitul său, așa că o să se audă clopote de nuntă cât se poate de repede! Aceasta a postat deja primele imagini cu superba bijuterie pe care a primit-o.

O nouă nuntă în showbiz! Ce vedetă a acceptat cererea în căsătorie

Nicoleta Nucă trăiește cele mai frumoase clipe! Superba cântăreață s-a logodit cu alesul său, așa că a ținut să le spună totul fanilor. Vedeta a postat în mediul online câteva fotografii în care punea în valoare bijuteria primită în momentul special și emoționant.

Zâmbitoare, fericită și emoționată, Nicoleta Nucă a acceptat cererea în căsătorie și se pregătește de o nuntă cu mare fast! Cunoscuta cântăreață se iubește cu Alex Ursache, iar acum cei doi o să ducă relația la un alt nivel și o să meargă împreună la altar!

„Am spus DA. Te iubesc, Alex.”, a scris Nicoleta Nucă în mediul virtual.

Cum s-a înțeles Nicoleta Nucă cu partenerul său în pandemie. Detalii inedite

Multe cupluri au ales să își spună adio în pandemie, mai ales pentru că perioada în care mulți oameni au fost nevoiți să stea în izolare a fost una extrem de grea. În timp ce mulți s-au confruntat cu probleme, pentru Nicoleta Nucă nu este cazul!

Vedeta și partenerul ei, Alex Ursache, s-au înțeles extrem de bine în pandemie, ba chiar s-au apropiat și mai tare. Relația lor a devenit mai puternică, așa că nu este de mirare că cei doi sunt gata să se căsătorească.

”Am petrecut izolarea cu iubitul meu. Am auzit de multe cupluri care s-au despărțit, în această perioadă, însă nu este cazul nostru. Cred că perioada asta chiar ne-a consolidat relația și mai mult.

Este destul de complicat să stai cu cineva 24 din 24 fără pauză și fără timp pentru tine, așa că dacă treci peste asta fără să te cerți sau să te desparți, cred că orice altă provocare nu este insurmontabilă.”, declară Nicoleta Nucă la Impact.ro.

Nicoleta Nucă, noua concurentă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Vedetei îi merge bine pe plan personal, dar și pe plan profesional! Nicoleta Nucă a acceptat provocarea lansată de Kanal D și o să participe într-un nou sezon ‘Bravo, ai stil!’, dorindu-și să demonstreze că merită titlul pentru cea mai stilată femeie din România.

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.

Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult.

Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor.”, a transmis Nicoleta Nucă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI