O nouă lovitură financiară pentru Alex Bodi. Câte mii de euro riscă să piardă acum

Alex Bodi se afla in arest

Alex Bodi a primit o nouă lovitură financiară. Omul de afaceri riscă să piardă mii de euro. Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află în arest, fiind cercetat pentru trafic de persoane și proxenetism.

Alex Bodi a mai primit o lovitură. Ce se întâmplă cu fostul soț al Bianăi Drăgușanu, aflat în arest

Alex Bodi nu mai poate onora contractul cu patronul său, Ovidiu Cocoș, din Mediaș, care l-a angajat manager la firma sa cu un singur salariat. Tot Ovidiu Cocoș a fost implicat, în ultimii ani, în proiecte imobiliare și, cu toate că este patronul lui Alex Bodi, din când în când se mai împrumuta la acesta.

Potrivit contractului de muncă datat cu 6 mai 2020, Alex Bodi a fost angajat să conducă firma Gold Concept Residence Mediaș pe un salariu de 11.000 de lei. Un salariu bun, pentru început.

Alex Bodi nu își va mai lua concediu de odihnă

Pentru cele 8 ore muncite pe zi, Alex Bodi ar fi beneficiat de un concediu de odihnă de 21 de zile lucrătoare, însă este foarte posibil să rămână fără acest beneficiu, în condițiile în care procurorii l-au arestat luna trecută.

Acesta nu este singurul loc de muncă al lui Alex Bodi. Avocatul Cătălin Dancu a dezvăluit că, într-un singur an, Alex Bodi a câștigat fabuloasa sumă de 7 milioane de euro, din apariții TV, jurnalism și comerț.

Alex Bodi, reporter în Parlamentul European

Potrivit documentelor prezentate de avocatul Dancu, Alex Bodi ar fi reprezentat cu succes România la Parlamentul European, în calitate de reporter al unui ziar din Germania.

Pentru reportajele sale, care, din nefericire, nu apar pe site-ul respectiv, Alex Bodi ar fi primit, lunar, 3.000 de euro. Sume care, la fel, nu se regăsesc în extrasele bancare puse la dispoziție de celebrul avocat, dar care, posibil, au fost ridicate personal, de la casierie, de Alex Bodi.

Alex Bodi, urmărit încă din anul 2018

Referatul DIICOT în baza căruia a fost reținut Alex Bodi, pentru fapte de crimă organizată, scoate la iveală amănunte șocante. Procurorii știau de faptele grave încă din luna martie 2018.

Din exploatarea mandatului (de supraveghere tehnică din data 13.03.2018 – n.r.) au rezultat date că B.A.N. era implicat în activitatea infracțională de trafic de persoane și proxenetism (discuta cu XXX (fosta soție, Iulia Sălăgean – n.red.) despre activitatea de practicare a prostituției, reproșându-i că nu face suficienți bani. Victima îi transmitea că este afectată psihic de comportamentul lui”, explică DIICOT.

Alex Bodi și-a scos soția la produs

În mod ciudat, de la momentul în care procurorii interceptau convorbirile lui Alex Bodi și au constatat că victima era în stare de pericol până la momentul audierii victimei au trecut doi ani și jumătate. Iulia Sălăgean a fost audiată ca martor abia pe data de 8 septembrie 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI