O nouă ipostază senzuală cu Antonia. S-a pozat aşa, spre fericirea internauţilor FOTO

de: Beatrice Dumitru
19 06. 2024

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România. După imaginile în care a apărut în costum de baie, cu care i-a înnebunit pe internauți, iubita lui Alex Velea a apărut într-o nouă ipostază senzuală. Vezi cum s-a pozat superba artistă.

Ce imagine a postat Antonia

O perioadă, Antonia a refuzat să mai posteze imagini cu ea în costum de baie pe rețelele de socializare. Ea spunea că nu se află în cea mai bună formă fizică, pentru că s-a îngrășat și are celulită. De curând, vedeta, considerată drept una dintre cele mai frumoase femei de la noi, și-a luat inima în dinți și a pozat în costum de baie.

Antonia este o artistă de succes, mama a trei copii, dar și o femeie absolut superbă și ține foarte mult ca toate aparițiile ei să fie impecabile. După imaginile în care și-a arătat trupul de invidiat, Antonia a făcut din nou furori. Ea a publicat o imagine în care apare într-o ipostază senzuală, spre fericirea fanilor săi. Iubita lui Alex Velea apare cu decolteul la vedere, în sutien și dresuri negre, iar pe deasupra poartă o cămașă. (VEZI GALERIE FOTO)

Internauți au apreciat imaginea postată de Antonia pe Instagram și artista a primit multe like-uri și inimioare.

Când se căsătorește Antonia cu Alex Velea

Antonia a devenit mamă prima dată la 21 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Maya, rodul iubirii cu Vincenzo Castellano, cu care a și fost căsătorită. Cu Alex Velea are doi băieți, Dominic și Achim, Deși trăiesc o poveste de dragoste de 11 ani, cei doi nu sunt căsătoriți. În urmă cu mai bine de doi ani, după opt ani de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, iar acum au în plan să facă marele pas.

Antonia și Alex Velea au început căutările pentru locația perfectă pentru nunta lor și au început să facă planuri privind lista de invitați. De asemenea, și-au ales și nașii, dar pregătirile nu preau au avansat, după cum mărturisea artista cu ceva timp în urmă.

”Suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu organizatorii de nuntă și să începem să organizăm. Nu știu absolut nimic. Am o grămadă de modele de rochie în telefon, șase mii de stiluri, nu știu. Nunta va fi una modernă”, a spus Antonia, într-un podcast.

Antonia a mai fost căsătorită. Ea a ajuns în fața altarului la vârsta de 19 ani, când a devenit soția lui Vincenzo Castellano. Dar după trei ani de mariaj s-au despărțit și a urmat un divorț cu scandal, care s-a încheiat la finalul anului 2020, după șapte ani de procese.